NOAH – akustisk turné

Fredag 16. januar 2015, kl. 20:00

NOAH – akustisk turné

Køb billetten her
Entre forsalg:160,00
Entre dørsalg:195,00
Genre:Akustisk
Bemærk:Siddekoncert
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Den danske popduo NOAH har hittet stort med 3 dobbelt platin singler ”Alt Er Forbi” og ”Over Byen” og ”Det’ Okay”. Sangene har nu rundet mere end 20 millioner streams, hvilket markerer NOAH som en af landets helt store successer på de nye streamingtjenester.

NOAH er forsanger Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm på keyboard og kor. De to skolekammerater begyndte at arbejde sammen tilbage i 2008, og samarbejdet viste sig hurtigt at være det helt rigtige, og at de to kunne noget specielt sammen.

NOAH’s debutalbum udkom i maj 2013 – et album skrevet, komponeret og produceret af NOAH selv med en ny nordisk poplyd. Det musikalske univers vil gennem fængende popmelodier og tekster om udødelige emner som drømme, håb og sorger, fortælle om stærke følelser med højt til loftet og plads til både den ensomme melankoli og spirende lykke.

NOAH har siden album udgivelsen turnéret på spillesteder og festivaler med deres band, og ét af højdepunkterne i karrieren pt. har været deres koncert i marts 2014 i DR Koncertsalen, hvor de med som gæst på scenen havde Søs Fenger.

Mange NOAH fans elsker og efterspørger de akustiske og meget ”nøgne” versioner af sangene, som findes på Youtube og bl.a. derfor har NOAH besluttet sig for at lave en turné landet rundt, hvor de spiller disse akustiske versioner af alle deres sange. Med sig på scenen vil Troels og Lasse have en ekstra guitarist, men ellers vil det blot være Troels på sang og guitar, samt Lasse på keyboards og kor.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:
da-dk.facebook.com/noahmus...

PROGRAM