Love Shop

Lørdag 21. marts 2015, kl. 21:00

Love Shop

Køb billetten her
Entre forsalg:200,00
Entre dørsalg:230,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Sammen med Mikkel Damgaard, som gennem sit arbejde med "Frelsens Hær" - albummet voksede fra at være Love Shop keyboardspiller til producer med høje ambitioner om, hvordan bandets musik kan formes, præges og udvikles, har Jens Unmack nu været i studiet for at indspille opfølgeren til ”Skandinavisk lyst”. Et album der efter overbeviste alle om det rigtige i, at Love Shop fortsatte med at eksistere og indspille ny musik. Nu er Unmack og co. så klar med bandets 10. studiealbum ved navn ”Kærlighed og Straf". En dualistisk titel der også præger tekstuniverset på hele albummet. De sociale kontrakter, de menneskelige forhold, parforholdets forventninger, der tiltrækker, binder og tilsidst kan frastøde, er i fokus på Love Shop's nye barske værk, hvor der tages livtag med centrale voksenlivsemner, sjældent berørt i dansk rockmusik.

F.eks drikkes der i nummeret ”Hugorm” dødsgift på hektisk natlig jagt efter rusens forløsning. Det sker i et glemslens tomrum, hvor ungdommens tabte idealer dog uværgeligt, som nagende samvittighedsdjævel, sidder med på skulderen. Det ender, som ude i den virkelige verden, sjældent helt problemfrit i disse fortællinger. Fristelse. selvbedrag og selvtilstrækkelighed ligger på lur. Og forventningerne der skuffer avler intet godt. I en anden af de nye sange 'Du kyssede morgenlyset bort' er forholdet til den eneste ene blevet en skæv underkastelse.

Der drømmes hos den forsmåede om en slags oprejselsens revanche, mens de heste der engang løb frit over midtjyske enge nu falder nådesløst på en motorvejs fremmedelement. Uskyldstab rammer i solar plexus på "Kærlighed og Straf".

På 'Tåreflammer ned' er kun enegangen fremad tilbage. Men fortælleren ønsker dog, at nogen skal lindre og holde om den tabte kærlighed, der som han går alene et sted derude. Med kurs mod i morgens blændværk, der står ude på horisonten og lokker enhver uforløst længsel. Altid på vej, altid afsted, i skibe, tog og fly, i arbejdsliv og forhold, mod stationer, det er svært at komme helskindet frem til.

I '24/7' brændes selv broerne frem, mens regningen skal betales gennem kongesår fra de forkerte personlige beslutninger, der vil præge livsbaner for altid. Samvittighed og moral. Handling og konsekvens. Krig og fred. Kærlighed og straf.

Love Shop's 10'ende studiealbum er som sådan et enestående usminket og nøgent blik på en broget dansk nutid anno 2014. Men dets musik udstråler trods alvorlige emner et umiskendeligt håbefuldt lys, der gør de kantede ord og forslåede sjælelandskaber hørbare som andet og meget mere end personlig samtidsobduktion. Melankoli, skønhed, længsel efter en bedre verden, lever stærkt i flere af de vitale popsanges ofte udsøgte melodier, mens andre tracks bærer modernismens rockkant og har deres rødder solidt plantet i vejen frem. "Kærlighed og Straf" er navnet på det nye Love Shop storværk hvor de lever side om side.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM