Valentinsdag: Michael Falch & hans Band

Lørdag 14. februar 2015, kl. 21:00

<b>Valentinsdag</b>: Michael Falch & hans Band

Køb billetten her
Entre forsalg:280,00
Entre dørsalg:325,00
Genre:Poprock
Bemærk:Ståplads: kr. 250,00 - Siddeplads: kr. 280,00 / I døren kr. 275,00 - 325,00
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Michael Falch & hans Band havde en forrygende festivalsommer i 2014. I efteråret lod Michael Falch sig opsluge af den ambitiøse ”Rolling Stones Teaterkoncert” turne. Den 20/10/2014 udsender Universal det tv-annoncerede Michael Falch greatest-album, ”Hånden på Hjertet – de største sange”.

Nu skuer Falchen fremad mod turné i vinteren og foråret 2015. Det bliver atter Falch med det band, som en anmelder har døbt ”Rocklandsholdet” - til rockkoncerter med et stående publikum i en stribe af landets gode kulturhuse.

Den garvede sanger, der engang var frontmand i Malurt og Bodil-belønnet skuespiller fra Dan Turéll-filmene, er gået hen og blevet 58 år. Men ingen, der har oplevet ham de senere år - enten solo eller med det band, han ”er så heldig at kunne kalde sit”, som han selv siger – er i tvivl om, at han netop nu når nye højder i sin live-optræden. Den seneste årrække har været én lang kreativ optur for Michael Falch, og udgivelsen af albummet "Sommeren kom ny tilbage”, der gav ham en førsteplads på hitlisten i 2013, viste endnu en gang, at han er en mand, der ikke bare gentager sig selv. Han ved om nogen, at rusten aldrig sover. Makkerparret Michael Falch/Lars Skjærbæk har dyrket en rocksound, der er lysere i beat og tone, og Falch har i sin lyrik fået ny luft under vingerne.

Når Michael Falch & hans Band i perioden januar-april 2015 tager på turné, bliver det med fokus på den lange række af klassiske Falch-sange, der står som en del af lydsporet til danskernes liv gennem mere end tre årtier, og sange som ”Mød mig i Mørket”, ”Superlove”, ”Den Eneste i Verden”, ”De Vildeste Fugle” og ”I et Land uden Høje Bjerge” vil som en naturlig følge af det nye opsamlings-album med garanti være på sætlisten. Fortid og nutid i Falchens værk bliver bundet sammen i en gnistrende live-optræden.

Med sig på scenen har Michael Falch tre af medlemmerne fra hans gamle backingband, Boat Man Love, nemlig hans musikalske rejsekammerat Lars Skjærbæk på guitar, Troels Skjærbæk på bas og Christoffer Møller på tangenter samt trommeslageren Peter Dombernowsky, der har vist sig som et imponerende stærkt nyt bekendtskab i Falch-regi.

Om Michael Falch & hans band live 2014 skrev BT i en 6-stjernet anmeldelse: “Falch har aldrig været bedre. Hans karriere er løbet over nu fem årtier. Det er lige ud beundringsværdigt, at han efter så mange år kan blive ved med at forny og udfordre sig selv og sit publikum og give en koncert, hvor gamle stenaldersange går hånd i hånd med nye, forrygende smukke og håbefulde numre.”

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:
www.falch.dk...
www.facebook.com/Falchmich...

PROGRAM