June Beltoft Solo - i Nexø

Lørdag 18. januar 2014, kl. 19:30

June Beltoft Solo - <b>i Nexø</b>

Entre forsalg:50,00
Entre dørsalg:70,00
Genre:akustisk folkrock
Bemærk:Billetter sælges i Kulturbutikken på St. Torv, Rønne samt i døren. Jazzklub Nexø medlemmer kr. 30,-
Sted:Galleri Strandgade, Strandgade 15, Nexø

June Beltoft henter rustik amerikanerlyd ind i et kærligt dansker til både tvivl, trods og håb.

Sanger og sangskriver June Beltoft har allerede gjort sig bemærket i æteren, hvor hun har huseret med singlen, Heaven Help My Heart klar, voksen stemme, der godt kan tåle at ligge helt fremme i lydbilledet, er hun nu klar med Alive, hvor det danske sindelag møder lyden fra den anden side af dammen.

Bosat i Årsdale på Bornholm, som ellers forbindes med ferie, farver og fritid, komponerer June Beltoft med en klangfarve, som klinger mere af eftertænksomme nattetimer end af badestrand og turistbrochurer. I rock-veteranen B-Joes seje produktion har hun skabt en fin samling sange for voksne.

Det er især B-Joe, som sikrer, at den amerikanske sound folder sig autentisk ud. Her bruger man ikke digitale trommebeats eller elastiske autotunere, som kan hjælpe spæde sangerinder, der ikke helt har lært at holde tonen.
Ingen problemer af den slags her i huset. June Beltoft synger om den modne kærlighed, og det bæres fint frem af B-Joes håndholdte arrangementer, hvor ikke mindst hans egen guitar leverer fint mod- og medspil til June Beltofts stemme.

Links:
www.da.junebeltoft.com...

PROGRAM