Bornholms Kulturuge: To Mand Frem - Tao Højgaard & Mads Hyhne

Søndag 21. september 2014, kl. 15:00

<b>Bornholms Kulturuge</b>: To Mand Frem - Tao Højgaard & Mads Hyhne

Køb billetten her
Entre forsalg:90,00
Entre dørsalg:110,00
Genre:Jazz
Bemærk:Medlemmer af Jazzklub Bornholm kr. 70,- i døren
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

Mød to spændende solister, og Den Faste Trio, Thor Backhausen, Michael Friis og Lars Juul, til en eftermiddag med jazz…

Tao Højgaard er en ung sprudlende guitarist, som kan og vil føre sig frem med Joe Pass-agtig ynde omkring Den Faste Trios fine gamle standardkatalog.
Afvekslende med dette har han indvilliget i at vise hvor glimrende han er til moderne ambient svæveflyvning med os som passagerer. Nyd hans flotte jazzguitarlyd krydret med eksempler på hans moderne udgivelser.
Tao lader sig, lige så vel, inspirere af elektroniske musikere (”Loscil” og ”Pole” etc.) som jazzmusikere (Miles Davis og John Coltrane etc.)

Mads Hyhne, basunist og komponist har spillet i utallige jazz konstellationer - fra det eksperimenterende, radikale sider af genren til dens 'klassiske' repertoire – med en personlig, meget melodiske stil.
Mads Hyhne har turneret verden rundt med New Jungle Orchestra, spillet popmusik med Lars H.U.G., roots med Paul Banks og jazz med Hugo Rasmussen. Mads er uddannet på Berklee College of music i Boston og på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Mads Hyhne modtog i 2000 Statens Kunstfonds igangsætter-stipendium samt Bent Jædig Prisen i 2007.

Links:
www.bornholmskulturuge.dk...

PROGRAM