Dodo & the Dodo´s

Lørdag 8. maj 2004, kl. 21:00

Dodo & the Dodo´s

Entre forsalg:175,00
Entre dørsalg:195,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet


Dodo & The Dodos

Med bagagen fyldt op med energi og spilleglæde, giver de altid deres publikum et brag af en koncertoplevelse, der på tværs af generationer vækker minder, fest og fællessang!

Repertoiret er deres egne Evergreens, der til stadighed er blandt de mest afspillede på de danske radiostationer, og det bliver præsenteret med en charmerende indlevelse, energi og overbevisning der har kendetegnet Dodo & The Dodos i snart tyve år.

Dodo & The Dodos historie startede helt tilbage i 1986, hvor Dodo Gad medvirkede på singlen "Re-Sepp-Ten", som var landsholdets slagsang ved VM i Mexico. Singlen er den bedst sælgende herhjemme nogensinde.

I 1987 besatte Dodo & The Dodos de to øverste pladser på hitlisterne med singlerne "Giv Mig Hvad Du Har", som også var deres debut nummer på TV, og "Go' nat" fra Sonny Soufflé Chock Show.

Tre måneder senere udkom deres debutalbummet som er det bedst sælgende debutalbum nogensinde i Danmark med et salg på over 180.000 eksemplarer, med bl.a. superhittet "Vågner i natten".

Senere, i efteråret 1988, udkommer "2" og stort set alle danskere sang med på hits som "Sømand af verden" og "Hvis det bli`r". Albummet blev fulgt op af en række koncerter og rundede 250.000 solgte eksemplarer.

I juni 1990 udkom "3" med blandt andet sangene "Vi gør det vi kan li'" og ikke mindst balladehittet "Pigen Med Det Røde Hår", som Jens Rud sang.

I sensommeren 1992 udkommer "4" med bl.a. "Giv mig skibene tilbage", "Ingen er som dig" og "Lev livet nu" som TV2-sporten brugte som signaturmusik i forbindelse med dækningen af sommer-OL.

Tre år senere dukkede ”Største Hits” - der samtidig var Danmarks første kombinerede CD og CD-Rom – op i butikkerne. Dette opsamlingsalbum rundede hurtigt et salg på 150.000 eks. og viste tydeligt, at Dodo & The Dodos sange stadig var - og er i høj kurs.

Blandet med nye spændende versioner af andre af deres velkendte danske sange, appellerer Dodo & The Dodos til alle aldersgrupper. Sangene er blevet folkeeje Dodo & The Dodos, der siden 1986, har solgt over en million plader, er mere end nogensinde et LIVE Band, og de stiller op i den originale besætning:

Dodo Gad: Vokal
Jens Rud: Vokal, Guitar
Lars Thorup: Trommer
Anders Valbro: Guitar
Steen Christiansen: Guitar, kor

Og får som altid god hjælp af:
Flemming Muus: Bas
Søren Skov: Keyboard, kor

Links:
www.dodos.dk...

PROGRAM