Udendørs: Moonjam featuring Sneakers songs

Lørdag 27. juli 2013, kl. 21:00

<b>Udendørs</b>: Moonjam featuring Sneakers songs

Køb billetten her
Entre forsalg:175,00
Entre dørsalg:225,00
Genre:Pop
Bemærk:Stole må ikke medbringes
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Udendørs stående koncert

Ved helt særlige lejligheder, når der skal være ekstra tryk på “nostalgi-hønen”, kan man opleve Moonjam fyre den af med Sneakers-sange på repertoiret.

Moonjam, som i forvejen består af brødrene Rasmus og Morten Kærså, Mikkel Nordsø, Henriette Krogh og Jens Hack, er her udviddet med sangerinden Gry Harrit, som tager sig kærligt og fuldvoksent af det hedengangne bands vokalist, Sanne Salomonsen’s forsanger-rolle.

Gry Harrit, er gennem de sidste knap to år, blevet indarbejdet i den helt specielle og krævende position, som det naturligvis er, at skulle løfte sådan en opgave. Det allervigtigste, har været at finde helt ind til den magiske kerne og kemi som “drengene” - der også udgjorde kernen i Sneakers – besidder.
Og det er ikke noget der lige kan klares på en enkelt eftermiddag. Skridt for skridt, sejt og arbejdsomt, og ikke mindst med alle antenner ude, har Gry Harrit bevist at hun er den helt rigtige “solo-sild”, når det gælder genhøret med de tidlige 80-ere’s danske rockband nummer et...!

Oplev det bedste fra de to bands: MOONJAM featuring SNEAKERS. Et festfyrværkeri af hits fra mere end tre årtier i dansk rock...!

PROGRAM