BørneJazzFestival - Indendørs

Onsdag 18. juli 2012, kl. 14:00 - 17:00

BørneJazzFestival - <b>Indendørs</b>

Køb billetten her
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:120,00
Genre:For børn
Bemærk:Stole må ikke medbringes til koncerten.
Dørene åbnes:Kl. 13:00
Sted:Musikhuzet

Program i ca. tider:
14.00 Åbning v. konferencier Frederik
Han har optrådt over hele verden med sin fantastiske stemme og guitarspil. Han fortryller sit publikum hvad enten det er på et gadehjørne eller i X-Faktor, hvor han deltog i 2008.

14.15 Cirkus Stjerneskud
Cirkusforestilling med det bornholmske Cirkus Stjerneskud - et af Danmarks bedste børnecirkus, der i år kan fejre deres 25 års jubilæum.

15.15 BeBop for Børn
Kom og hør de fire venner - Saxofonen, Trompeten, guitaren og bassen - fortælle eventyr og andre meget spændende historier.
Der er ikke noget sang, men det behøver der jo heller ikke altid at være, for man kan faktisk godt forstå hvad instrumenterne siger – også selv om de taler et helt andet sprog end dansk.
Nogle gange, når saxofonen fortæller en rigtig spændende historie, så kan trompeten slet ikke lade være med at blande sig.
Guitaren kan være lidt af en blærerøv – ja den vil faktisk allerhelst spille hele tiden. Det synes bassen er helt fint, for den spiller nemlig bare med, og det er heldigt, for den har sådan en blød og rar stemme.

16.15 Rosa og Rødderne fra Rouladegade
Vær med til at bage en kage med Rosa, når hun tager rødderne fra Rouladegade med og spiller kagekoncert med sangene fra det populære børne-TV program på DR; "Rosa og Rødderne fra Rouladegade".
Rosas band er Sille og Palle der bl.a. er kendt fra DJANZZ. De har skrevet musikken og spiller op til kagefesten. Så smør danseskoene med flødeskum og gør dig klar til at synge, bage og tromme sammen med Rosa og Rødderne fra Rouladegade.

Klik her for billetter.
Børn under 1 år har gratis entré.

Handicap-information - se venligst her.
Vi opfordrer alle til at komme i god tid.

Links:
www.bornejazz.dk...

PROGRAM