Wonder-afterparty: Alphabeat DJ Team + FM Belfast + Frederik Olufsen

Fredag 16. september 2011, kl. 23:00

Wonder-afterparty: Alphabeat DJ Team + FM Belfast + Frederik Olufsen

Entre forsalg:50,00
Entre dørsalg:50,00
Genre:Elektronisk pop
Dørene åbnes:Kl. 22:00
Sted:Musikhuzet

Som en del af åbningen af Bornholms Kulturuge 2011 indbyder Musikhuzet til fest og har nu valgt at sætte entréprisen til kun 50,- kr.!!

Danmarks vel nok største internationale musikalske succes de seneste år tilhører Alphabeat. Bandet der på særdeles håndspillet vis leverer kvalitetspop i absolut verdensklasse, har erobret hitlister og musikhjerter i ét væk med hits som The Spell, 10.000 Nights Of Thunder, Boyfriend og Fascination. Men når de ikke har travlt med at turnere verden tynd med stjerner som Mika og Lady Gaga, kan Anders og Anders – henholdsvis bassist og forsanger – med lidt held lokkes ud og levere DJ sets på udvalgte klubber, som her til åbningen af Bornholms Kulturuge 2011.

Elektro / electronica bandet FM Belfast fra Reykjavík, Island, der optrådte ved sidste års Wonderfestiwall, blev dannet i slutningen af 2005 som en duo og var i starten et studieprojekt. Ved Iceland Airwaves Festival 2006 sprang de ud som et fuld-on live band og i dag tæller de alt fra tre til otte medlemmer. De seneste fire år har bandet perfektioneret kunsten at læse og connecte til deres publikum med musik der fanger. FM Belfast er barske og tekniske, varme, omfavnende og organiske, betænksomme og svimlende, cool og rummelige.

Siden 2008 har Frederik Olufsen været med til at udvide grænserne for elektronisk musik, og overskrider alle bas-tunge genrer fra Electro, Dubstep, og Drum n Bass over 8-bit, Funk, Progressive, til Glamour. Hans vellystige beats er spændende, tunge og ligner intet, man har hørt før. Frederiks musik og skarpe indsigt har medvirket til at bringe Danmark på den elektroniske musiks verdenskort og bringer meget credit til scenen dér. Frederik Olufsen har turneret under sit label Royal Fetish Recordings så vidt som i Canada.

Links:
www.bornholmskulturuge.dk...

PROGRAM