Sweethearts - Julegalla m/Claudia, Thomas og Martin

Tirsdag 27. december 2011, kl. 21:00

<b>Sweethearts - Julegalla m/Claudia, Thomas og Martin</b>

Entre forsalg:270,00
Entre dørsalg:300,00
Genre:Pop
Bemærk:Billetter sælges også via www.bornholmbilletten.dk
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Sweethearts julegalla har været afholdt de sidste 21 år- Det er højtidens bedste fest.
Sweethearts er noget udover det sædvanlige, både hvad angår sceneoptræden, kostumer og genre - Et band som hver gang giver publikum lidt mere end de forventer.

”Åbn jeres hjerter, glem det grå og triste – lad hverdagen fare” var sloganet på Sweethearts allerførste udgivelse ”Lyk´lig i en verden af musik” der udkom i 92. De platin sælgende albums " Lad hele verden danse”, " Sikken en fest ", " Sikken en julefest " m.fl. har for længst etableret Sweethearts som Danmarks festorkester numero uno.

Med det farverige multitalent Pernille Højmark i front, har Sweethearts tilført musikbranchen et gran salt og bevist at folkelighed og livsglæde ikke er forbeholdt den lavest mulige fællesnævner. Igennem 8 CD og mere end 1000 live jobs har Sweethearts givet publikum en mulighed for at slippe den indre festtrold løs i alle regnbuens farver, og bandet formår igen og igen at efterlade publikum med en fornemmelse af at have fået mere end de kom efter.

Sweethearts består af: Pernille Højmark (vokal), Kim Kidholm (bas), Bo Bistrup (guitar), Peter Michael (keyboards) og Holger Kølle(trommer).

Gæster: Claudia Rex Nielsen og Thomas Evers, samt Martin Brygmann.
Claudia er den unge danser, der forvandlede bokseren Patrick Nielsen til en danser og sammen blev de nr. 2 i årets Vild med Dans på TV2.
Thomas Evers vil de fleste huske som dansepartneren til Danmarks tidligere førstedame, statsministerfru Anne-Mette Rasmussen.

Your heart. Our beat. That’s sweet
Billetter sælges også via www.bornholmbilletten.dk

Folk med ubrugte billetter fra Jule-Gallaen i 2010 er velkomne til dette års jule-koncert – ubrugte billetten vises i døren.

Åbn video på youtube

Links:
www.musikhuzet.dk/Page.asp...

PROGRAM