CLUB RISING

Er du vild med musik og er nysgerrig på hvad der rører sig i tiden, så får Bornholm nu et tilbud, der byder på noget af alt det spændende danske musik der er på vej op. Vil du opleve dit kommende yndlingsband før det kommer på Roskilde festival, og til en ekstrem billig pris, så læs videre her.

Club Rising byder på upcoming koncerter ca. hver måned året rundt. Her vil nogle af tidens interessante upcoming danske kunstnere med kant indenfor pop, rap, indie, rock optræde, og hver gang efterfulgt af en DJ der matcher aftenens kunstner, så der er mulighed for at danse videre, når tidens restriktioner igen tillader det. Indtil da foregår koncerterne efter de gældende restriktioner.

Nogle af de kunstnere som allerede nu er booket, er navne som:

17/2 Senso
24/3 Statisk
3/3 Ung-skab
1/4 Kalaset
14/4 MAS
29/4 Dopha

Alle navne som du måske ikke umiddelbart genkender, men som allerede nu står til at skulle spille de store festivaller til sommer, og er højt rost af anmelderne. Nu kan du opleve dem på den lille intime scene i Rasch Pakhus inden de bliver store.

Gruppen der står bag Club Rising er bredt aldersmæssigt sammensat, men fælles for alle er en passion for musik, og et ønske om at Bornholm får et tilbud hvor du kan opleve nyskabende bands af høj kvalitet, som du måske ikke kender endnu, til en pris der ikke skræmmer nogen fra at deltage. Dette bliver nu muligt med Club Rising.

For at blive medlem af Club Rising skal du finde gruppen på Facebook og ansøge om medlemsskab, hvilket er gratis. Hvis du er medlem vil du kunne komme ind for kr. 50,- til alle arrangementerne. Du kan også komme ind uden at være medlem, men det vil så være væsentligt dyrere. Billetterne købes gennem Musikhuzets hjemmeside, hvor du vil kunne vælge mellem billetter for medlemmer og ikke medlemmer.

OBS: Vi arbejder i øjeblikket på at oprette en ny medlemsgruppe for Club Rising. I mellemtiden er det ikke et krav, at man er medlem af Facebook gruppen.

PROGRAM