COVID-19 INFORMATION

 
Info om Covid-19 & Musikhuzets koncerter
 
Vi modtager en del spørgsmål vedrørende Corona og bekymring for, om Musikhuzets koncerter bliver gennemført i den kommende periode.
 
Det er sundhedsmyndighedernes vurdering, at vi som spillested med udskænkning skal sikre, at krav om coronapas bliver overholdt og sørge for desinficering og let tilgængelighed til håndsprit.
 
Vi er i dialog med vores brancheforening Dansk Live, som holder os opdateret på, hvordan landets øvrige spillesteder håndterer coronasituationen.

De nuværende restriktioner er gældende indtil 31. januar 2022 - og vi vil opdatere her med de nye restriktioner, der kommer til at gælde fra 1. februar 2022, så snart vi kender til dem.


Hvad betyder det for din koncert
 
Bands/artister har ligesom vi valgt at følge myndighederne vejledninger og fortsætte deres optræden.
 
Alle koncerter bliver – indtil eventuelle nye retningslinjer kommer – gennemført som planlagt.
 
Hvis der sker betydelige ændringer for koncerten – eksempelvis flytning til en ny dato eller nyt venue – vil du som billetkøber få direkte besked på mail eller SMS samt via vores Facebook-side.
 
 
Når du ankommer til Musikhuzet
 
Husk at holde afstand til dine medpublikummer. Vi anbefaler, du kommer i god tid og har dine billetter klar, så vi kan minimere kødannelse.
   
Husk at du skal fremvise gyldigt coronapas eller en negativ test i form af en PCR-test eller en antigentest (lyntest).
 
Har du tidligere haft installeret coronapas app'en på din telefon, kan du opleve at du skal logge ind på ny med NemId - så tjek gerne inden du går hjemmefra, at dit coronapas virker.
 
Du skal have mundbind på, når du træder indenfor, og når du står op og går rundt, men du kan tage mundbindet af, når du sidder ned.
 
Koncerter, der er annonceret som stående koncert, vil vi i samarbejde med artisten forsøge at afvikle som siddende koncerter, så længe der gælder et forbud mod stående koncerter.

Husk at man skal have mundbind på, når man står op eller går rundt.
 
Kan der ikke fremvises coronapas, forventes der at skulle ske bortvisning. En besøgende forventes at kunne straffes med bøde, hvis personen ikke forlader stedet efter at være blevet bortvist. Det er Rigspolitiet der vil fastsætte bødeniveauet og håndhæve de gældende regler.
 
Se yderligere info om coronapas på coronasmitte.dk.
 
 
Tryg koncert for alle
 
Vi gennemfører vores koncerter efter myndighedernes anvisninger for at give en tryg oplevelse for alle publikummer, frivillige og artister. Vi sørger selvfølgelig for grundig rengøring før, under og efter koncerterne. God udluftning. Der vil være håndsprit til rådighed rundt omkring i Musikhuzet, og der er god mulighed for at vaske hænder på toiletterne.
 
Vi beder ligeledes alle publikummer om at tage hensyn til øvrige koncertgæster ved at følge Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger, særligt at holde  afstand og sørge for god håndhygiejne. Hertil beder vi om, at man hoster og nyser i ærmet samt begrænser råb og sang.
 
Vi er rigtig godt forberedt og klar til at tage godt imod jer. Vi håber også på jeres forståelse og tålmodighed, da det er en ny virkelighed for os, og nogle ting måske vil tage lidt længere tid end det plejer.
  
Vi glæder os rigtig meget til at se jer på vores skønne spillested!

PROGRAM