COVID-19 INFORMATION

 

Musikhuzet og Kulturbutikken åbner igen 6. maj!

Endelig må vi åbne igen. Vi kan slet ikke beskrive, hvor meget vi glæder os til, at vi på fredag igen kan slå dørene op og byde jer indenfor. Genåbningen bliver en forløsning på næsten fem måneders nedlukning, og vi glæder os nu over, at vi for alvor går mod lysere tider.
 
Koncerterne vil indtil videre være præget af en række restriktioner. Mange af restriktionerne kender I fra efteråret, hvor det blev bevist, at man sagtens kan gå til gode koncerter under corona. Det eneste, der adskiller sig fra efteråret, er kravet om fremvisning af coronapas eller negativ test. I kender allerede dette tiltag fra blandt andet restauranter og barer.
 
I Musikhuzet vil det for at komme ind til en koncert også være et krav at kunne fremvise et coronapas, hvilket vil sige:
En negativ covid-19-test foretaget maks. 72 timer før ankomst til lokalet eller lokaliteten. Testen kan både være foretaget som en PCR-test og en antigentest (kviktest).
eller
En positiv covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel.
eller
Et gennemført vaccinationsforløb mod coronavirus/covid-19. Et vaccinationsforløb anses for gennemført 14 dage efter den første dosis.
  
Kravet om coronapas gælder ikke for: Børn under 15 år. Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test. Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test.
 
Derudover er det et krav, at vores gæster bærer mundbind, sidder ned og følger de generelle anbefalinger i forhold til afstand og hygiejne. Vi opfordrer også til, at man betaler med Dankort for at undgå håndtering af kontanter.
 
Børn under 12 år er undtaget fra kravet om at bære mundbind.
 

I Kulturbutikken er de foreløbige åbningstider:

Fredag kl. 12.00 - 17.30
Lørdag kl. 10.00 - 13.00

 
 
 
Retningslinjer for publikum
 
I Musikhuzet følger vi myndighedernes retningslinjer og anbefalinger til sikker afholdelse af arrangementer. Derfor vil du som gæst opleve, at flere ting er anderledes, når du besøger Musikhuzet.
 
Myndighedernes retningslinjer ændres og justeres løbende, og vi opdaterer derfor hele tiden vores procedure i Musikhuzet.
 
Følgende retningslinjer for gæster i Musikhuzet er gældende for koncerterne i foråret 2021:
 
• Man skal bære mundbind, fra man ankommer til Musikhuzet, til man sidder på sin plads. Når man rejser sig for at gå på WC, i baren eller hjem, skal man ligeledes bære mundbind. For børn under 12 år er det valgfrit, om de vil bære mundbind.
 
• Det er ikke muligt at købe billet i døren. Billetter skal købes i forsalg på www.musikhuzet.dk eller hos Ticketmaster eller en af Ticketmasters forhandlere.
 
• Vi opfordrer vores gæster til at betale med betalingskort eller MobilePay i baren og garderoben og undgå at betale med kontanter.
 
• I forbindelse med ankomst til Musikhuzet kan der opstå kødannelse. Husk at holde minimum én meters afstand i køen, vær tålmodig og at følge personalets ansvisninger.
 
• Husk at benytte den opstillede håndsprit og sørg for god håndhygiejne.
 
• Hold afstand til andre publikummer, også når du benytter Musikhuzets toiletter eller du går i baren for at købe drikkevarer.
 
• Der må under ingen omstændigheder flyttes på de opstillede stole i salen. Dvs. man må ikke rykke på stolene, heller ikke for at kunne sidde tættere sammen.
 
• Under koncerten skal man forblive siddende. Man må kun rejse sig for at gå på toilet, gå i baren eller for at gå udenfor.
 
• Publikum må ikke synge/fløjte/råbe o.l. under koncerten.
 
• Når koncerten er slut, kan der igen opstå kødannelse ved udgangen. Vær tålmodig, hold afstand og følg personalets anvisninger.
 
• Vi gør opmærksom på at ovenstående sker for at kunne overholde myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Derfor skal personalets anvisninger altid følges. Sker dette ikke, har personalet mulighed for at bede en gæst om at forlade spillestedet.
 
 

PROGRAM