Udenfor Sæsonen på programmet

Oprettet: 14-06-2007

Musikalske fortællinger

Koncertrækken Udenfor Sæsonen 2007


Fra den 20.-22. september 2007 afvikles ”Udenfor Sæsonen” for sjette gang under Bornholms Kulturuge. Steffen Brandt har, som koncertrækkens musikalske ankermand, igen samlet en række danske kunstnere til et musikalsk eksperiment, der bringer kunstnerne ud af deres vanlige rammer og ind i nye originale samarbejder, hvor erfaring, ungdom og talent mødes.Siden begyndelsen i 2002 har en perlerække af landets fremmeste sangere og sangskrivere med TV-2-frontmanden, Steffen Brandt, som gennemgående figur, optrådt på varierende små scener på solskinsøen. På disse scener har solisterne eksperimenteret parvis med både hinandens og egne sange – de seneste år tilmed i genrebrydende samarbejder med både jazz- og klassiske musikere.

I 2007 går Steffen Brandt et skridt videre i sit eksperiment, idet sangskrivningen og musikken krydses med den litterære genre. Publikum kan se frem til en oplevelse udover det sædvanlige, når

Steffen Brandt præsenterer digteren, journalisten og filmskaberen Jørgen Leth, makkerparret Lone Hørslev (digter) og Mads Mouritz (musiker), den unge sangerinde Ane Trolle og den højtestimerede trompetist og komponist Palle Mikkelborg.

Kunstnerne bliver for tredje år i træk bakket op af multiinstrumentalist Gustaf Ljunggren, Christoffer Møller (piano) Jeppe Skovbakke (bas), og Jeppe Gram (trommer).

Kunstnerne kan opleves ved tre koncerter, hvor de optræder sammen, med et varierende repertoire.

Spillesteder:

Torsdag den 20. september kl. 20.00:


Strandhotellet
Strandpromenaden 7, Sandvig

Fredag den 21. september kl. 20.00:

Kyllingemoderen, Christianshøjkroen

Segenvej 46, Almindingen

Lørdag den 22. september kl. 20.00:
Gallakoncert. Musikhuzet Bornholm

Store Torv 6, Rønne

NYHEDER

PROGRAM