Gaffa netradio

Oprettet: 05-09-2005


At GAFFA har lanceret netradio er sådan set ikke nogen nyhed, dog vil vi slå et slag for initiativet.

Fra den officielle pressemeddelse:

GAFFA lancerer torsdag d. 30.06. sin egen netradio. GAFFA Radio bliver en del af Danmarks Største Musiksite GAFFA.dk, og lanceringen sker i forbindelse med Roskilde Festival 2005. Under festivalen vil man 24 timer i døgnet på GAFFA Radio kunne høre musik udelukkende med en række af de danske og internationale kunstnere, der optræder på festivalen primært til glæde for alle dem, som ikke har mulighed for at deltage direkte. GAFFA Radio vil spille musik 24 timer i døgnet og afspejle den musikalske profil, man kender fra bladet, hvilket vil sige, at man vil kunne høre de bedste danske navne blandet med både internationale topnavne og spændende ting fra undergrunden.
Målet med netradioen er i høj grad at give både bladets læsere og brugerne på GAFFA.dk mulighed for at høre musik med nogle af alle de navne, der skrives om i bladet og på nettet. GAFFA.dk er landets største webside om musik, men indtil nu har der ikke været mulighed for at høre musik, når man læste de seneste musiknyheder. Det bliver der nu lavet om på.
John Fogde, der har tre års erfaring som stationsleder på Opasia Netradio og siden skrevet freelance for bl.a. GAFFA, er blevet ansat til at administrere den daglige drift af GAFFA Radio. Om sit nye job siger John Fogde: – Det bliver utroligt spændende at skulle starte en musikkanal op hos landets førende musikblad. Der er så meget viden om musik her i huset, som vi dagligt forsøger at viderebringe gennem vores blad og webside. Men at vi fremover kan tilbyde, at man også kan lytte til de bands, man læser om, synes vi er en enorm forstærkning og en helt naturlig udvikling for os.
– Teknologisk set får vi en unik integration af GAFFA Radios musik med indholdet på GAFFA.dk. Det vil sige, at der kommer til at ske en direkte kobling mellem den musik, man lytter til, og de nyheder, anmeldelser og artikler, der findes om kunstnerne på vores webside, udtaler webmaster René Munk Thalund.
Direktør for GAFFA, Robert Borges, siger afsluttende: - GAFFA Radio opfylder vores ønske om at gøre opmærksom på ny og spændende musik i et spændende og nyt format. Via radiomediet får vi for første gang mulighed for at spille den musik, som vi skriver om i bladet, for vores læsere.

GAFFA Radio er blevet muliggjort med støtte fra Tuborg, som i kraft af aftalen med GAFFA også får en netradio koblet på Tuborg.dk. Indhold og drift af Radio Tuborg er lagt i hænderne på GAFFA, i tillid til at den musikalske profil matcher Tuborgs ønsker om at spille grønne beats og tidens største hits.

NYHEDER

PROGRAM