Saybia på succesfuld turne

Oprettet: 02-02-2005


8 måneder lang landevej indtaget
Koncerter i 10 europæiske lande de næste 2 måneder. Samtlige koncerter i Holland udsolgt Saybia udgives nu i Japan, Spanien og Italien.


Nærværende søndag blev tourbussen sat i gear, og de 5 Saybiagutter begav sig ud på den længste og mest omfattende turné i deres karriere. Første station var Dublin, og derefter gik turen til London, hvor bandet i aftes spillede en showcase for et inviteret publikum. Senere venter byer som Paris, Milano og Barcelona, før turen går til Saybias andet hjemland, Holland, hvor samtlige koncerter er udsolgt på forhånd. I selv samme tulipanbesmykkede land spillede bandet tidligere på måneden i TV-programmet Top Of The Pops og bidrog til et støttearrangement for flodbølgeofrene i Asien.
I marts bliver det danskernes tur til ved selvsyn at konstatere bandets beskaffenhed, når Saybia kommer til at fremføre sange fra deres nyeste opus These Are The Days samt debutten The Second You Sleep live. Den danske del af touren indledes med en optræden på Danish Music Awards, og turen går senere til... Musikhuzet Bornholm!

NYHEDER

PROGRAM