Mere ædelt metal til Saybia

Oprettet: 07-01-2005

Platin under træet
På ubesværet vis formåede albummet ”These Are The Days” fra det fynske orkester Saybia at holde sig i toppen af den danske hitliste julen igennem. Uden brug af heftig hokus-pokus, røgelse eller Myrraskær.


Nytåret kunne således fejres med et samlet salg på over 40.000 eksemplarer, hvilket udløser platinstatus. Endnu et såkaldt ”benchmark” for bandet, der har oplevet mangt og meget på deres færd. I foråret venter et utal af nye oplevelse: Ny single, ”Bend The Rules”, med dertil hørende video og en turné, der vil bringe de fem musikalske svende fra Herodes til Pilatus med solide stop i Norge, Danmark, Holland, Italien, Japan og mere end en håndfuld andre destinationer.

I næstkommende uge går Saybia i studiet for at indspille et par numre som har ligget i skuffen samt nogle sange, som er opstået undervejs, mens bandet genfandt sig selv og hinanden i det sidste års tid. Resultatet af disse indspilninger vil finde vej til de mange trofaste fans i løbet af foråret.

Den 14. januar vil Saybia være at finde på scenen til den DR2-transmitterede event P3 Guld, hvor de fremfører en energisk version af Brilliant Sky, første single fra det aktuelle album.

I byen Tilburg lyser de røde lamper, og billetterne til bandets øvrige koncerter i Holland er allerede ved at være udsolgt, ligesom de danske spillesteder også melder om stor interesse blandt koncertgængerne.

NYHEDER

PROGRAM