Foredrag med Christian Have udsat på ubestemt tid

Oprettet: 13-12-2004


Onsdag i sidste uge blev et foredrag med forfatter og direktør Christian Have fra Have PR & Kommunikation aflyst på grund af sygdom. Siden da har arrangøren, KulturPlus, forsøgt at finde en ny dato, men indtil videre er foredraget udsat på ubestemt tid. Christian Have vil tidligst til foråret have mulighed for at komme til Bornholm.

I forbindelse med en presselancering af H. C. Andersen 2005 skal Christian Have i januar og februar ledsage Kronprinseparret i New York og Dronningen ved et statsbesøg i Mexico.

Christian Have er aktuel med bogen ”Synlighed er eksistens”, hvor han fortæller om samspillet mellem medier, kunstnere, kulturliv og publikum og det var også det, foredraget skulle have handlet om i onsdags.

Kulturplus, som er en udviklingsenhed under Fritid og Kultur i Bornholms Regionskommune, håber at kunne oplyse datoen for et nyt møde med Christian Have i starten af det nye år.


Yderligere oplysninger:
KulturPlus v. Gitte Grønfeld Wille, Ullasvej 8, 1, 3700 Rønne, tlf. 5692 1369

KulturPlus er en udviklingsenhed under Fritid og Kultur, der i en treårig forsøgsperiode arbejder med udvikling af kulturelle og erhvervsrettede aktiviteter på Bornholm. KulturPlus er finansieret af Bornholms Regionskommune, Økonomi- og Erhvervsministeriet samt EU´s Regionalfond.

NYHEDER

PROGRAM