MUSIKHUZET.DK

Oprettet: 15-04-2004

Bornholms-Musikhus skifter navn og udseende.

Bornholms Musikhus skifter 15 april navn til: MUSIKHUZET.

Det fejrer vi med nyt navn og design.
I daglig tale går Bornholms-Musikhus under Musikhuset. Dette har vi taget konsekvensen af og ændrer derfor navnet til netop ”Musikhuzet”. Z’et er kommet ind for at følge med på tidens trend, hvor S’et mange steder erstattes med et Z og for mulighederne af domæner brugt på internettet. Musikhuzet er ikke set som et Bornholmsk navn.
For en god ordens skyld har vi undersøgt mulighederne af at stave navnet på en bornholmsk måde. Dette ville dog medføre for store ændringer, da det i følge vores oplysninger staves: MOSÆKHUZED og da overvejelserne over navneskiftet har gået over en rum periode, var bl.a. de nuværende muligheder for æ, ø og å i domæne- navne ikke til stede.

Da vi satser forholdsvis stort på vores hjemmeside og da www.bornholms-musikhus.dk har været besøgt mere end 140.000 gange siden lanceringen 1. august 2002, tør vi godt påstå at hjemmesiden er en af Bornholms bedst besøgte hjemmesider. Vi har derfor valgt at re-designe siden og give den nyt navn, samt at tilføje nogle nye features. Dette medfører at hjemmesiden for fremtiden kan findes på: http://www.musikhuzet.dk. Den gamle adresse vil dog også adressere til siden en tid endnu.

Der er i skreven stund tilmeldt 575 personer til vores emailklubber, som vi stadig opfordrer at melde sig til.

Samtidig med at Musikhuzet skifter navn udsender vi i disse dage program 2004-2. Der i løbet af de næste par dage vil være at finde rundt på hele øen… lige til opslagstavlen.

Iblandt navnene som gæster Musikhuset i 2-kvartal kan nævnes så store navne som, Michael Learns To Rock, Dodo & the Dodos, TV2 og ikke mindst de 2 allerede udsolgte koncerter med Kim Larsen og D-A-D.

NYHEDER

PROGRAM