Kim Larsen slår dem alle....

Oprettet: 11-02-2004... og den 18 maj gæster han og Kjukken Bornholm til en udsolgt koncert i Musikhuset.

Bornholms Tidendes læserklub kunne på under 10 minutter melde udsolgt og de øvrige forsalgsstederne i henholdsvis Rønne og Nexø melder nu også om udsolgt.

Mange er allerede gået forgæves i et forsøg på at få billet til denne attraktive Larsen koncert, som vi desværre må meddele bliver den eneste på øen i denne omgang. Musikhuset har forgæves forsøgt at få en ekstrakoncert, men dette har desværre ikke været muligt.

Kim Larsen & Kjukken ligger i øjeblikket nummer 1 på den danske hitliste og har pt. gjort det i hele 10 uger. Den nye CD ”7-9-13” - udkom mandag d. 10. november 2003. Den består af 14 af Larsens egne dansk-sprogede sange og havde efter få uger i salg solgt mere end 150.000 ekspl.
Helt unikt ligger Gasolins ”The Black Box” desuden nr. 2 på listen og som alle ved var Larsen jo frontfiguren i dette hedengangne band.

Repertoiret til koncerterne vil - udover flere af de nyeste sange - også bestå af et tilbagekik på Larsens imponerende karriere. Både helt gamle Gasolin-sange, solo-firser-hits og de ”nye hits” fra ”Sange Fra Glemmebogen” vil blive luftet igen.


Også TV-koncerten med Erann DD på lørdag er udsolgt og koncerten med B-Boys d. 14. marts forventes udsolgt, ligesom bandets øvrige koncerter rundt om i landet har været det.
Derfor vil Musikhuset oprette en e-mail klub, hvor medlemmer vil være de første til at få nyheder om kommende arrangementer af denne slags. Vi kan derfor kun opfordre, især dem der er gået forgæves efter en billet, til at tilmelde sig denne klub her...

NYHEDER

PROGRAM