Ny koncert i samarbejdet med Klemensker Kro

Oprettet: 30-08-2023

Lørdag den 11. maj 2024 er der igen koncert på Klemensker Kro. Denne gang med Sara Grabow og Den Gamle Sangskat, og showet “Alle tiders danske klassikere”.

Den musikalske pigetrio, bestående af Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper, genopfrisker kendte og elskede klassikere fra 30`erne til 60`erne. Liva Weel, Otto Brandenburg, Grethe & Jørgen Ingemann, Gitte Hænning m fl. bliver på behørig vis mindet når Sara Grabow synger de skønne gamle sange flankeret af guitar, kontrabas og kor. Lyt med når pigerne spiller op med hjerteskærende, morsom og livlig tekst og musik, ganske enkelt nogle af danmarkshistoriens allerbedste kompositioner! Vug med i sædet eller tag og få sat vores samtid i perspektiv af tidligere tiders populærmusik med intelligente, kreative og uforudsigelige sange, der hver især har noget på hjerte.

Trioen har spillet sammen i 6 år og udforsket klassikere på tværs af tid og sted fra danske ”Glemmer Du” og ”Dansevise” til amerikanske ”Mister Sandman” i egen dansk oversættelse, og der vil også blive mulighed for et par fællessange.

Sara Grabow (vokal, ukulele), Eva Skipper (bas, kor) og Martine Madsen (guitar, kor) har forfinet samspillet år for år med et særligt fokus på 3 stemmig samklang og smukke, nordiske arrangementer. Hvis du syntes Sara Grabow lyder bekendt, så er det nok fordi hun er Sebastians musikalske datter.

Koncerten er en forlængelse af samarbejdet mellem Klemensker Kro og Musikhuzet fra foråret 2023 hvor de sammen havde arrangeret en totalt udsolgt Thomas Buttenschøn koncert. Musikhuzet er et rytmisk spillested for hele Bornholms Regionskommune. Formålet med Musikhuzet er at udbrede den rytmiske musik på Bornholm, og samtidig skabe opmærksomhed omkring øen som et kulturelt nøglepunkt. Det gøres ved at arrangere 100 koncerter om året. Både i Musikhuzet, men også ude på øen hvor man altid er på udkig efter nye samarbejdspartnere.

Billetsalget starter den 31. august kl. 10.00 på Musikhuzet.dk, og med den fart der var på billetsalget ved den forrige koncert på Kroen, skal man nok ikke vente for længe med at købe billetter.

NYHEDER

PROGRAM