John Mogensen genopstår i Musikhuzet

Oprettet: 09-12-2022

Det bliver et brag af en koncert når Rasmus Bjerg, hylder den folkekære sanger John Mogensen, og inviterer nye og gamle rullesten med til folkefest. Det bliver en aften med sjov, nostalgi og en masse hits fra dansktoppens ukronede konge. Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Fut i fejemøget, To mennesker på en strand, Så længe jeg lever, og Der er noget galt i Danmark er bare et lille udpluk af Johns sange som Rasmus Bjerg beriger publikum med.

Det bliver en aften med fællessang når Rasmus Bjerg og hans to medmusikanter Nicholas Findsen og Lars DK, fylder scenen med folkelig musik, festlig stemning, og tilsat en øl eller to. Koncerten er i Musikhuzet fredag 21. april 2023 kl. 20:00.

Rasmus Bjerg har mange talenter, er en mange facetteret entertainer, og kendt bl.a. fra Ole Bornedals film om John Mogensen Så længe jeg lever. I filmen spiller Rasmus Bjerg den unge John Mogensen. Sidst John Mogensen blev hyldet i Musikhuzet var i maj 2018, da Danmarks John spillede en total udsolgt koncert knap et års tid efter filmen "Så Længe Jeg Lever", havde premiere.

Billetter er en oplagt julegave, og kan købes fra mandag den 12. dec. kl. 10.00 på www.musikhuzet.dk og i Kulturbutikken på Store Torv i Rønne, der er åben alle dage op til jul i december, undtagen nu på søndag.

NYHEDER

PROGRAM