Sound of Summer - Praktisk information

Oprettet: 03-08-2021
SOUND OF SUMMER
PRAKTISK INFORMATIONCORONAPAS

Alle personer over 16 år skal kunne vise gyldigt coronapas eller kommunalt udstedt dokumentation for undtagelse af krav om coronapas samt gyldig billedlegitimation.


EFTER KONCERTEN / BUS HJEM

Natbussen kører både fredag og lørdag kl. 01.15, så man kan nå sidste koncert. Prisen er 50 kr + gebyr. Billetter til natbussen skal købes på nettet på forhånd.

Bussen kører rundt på HELE øen, I skal blot sige, hvor I skal hen, så laver buschaufføren en rute, der passer alle og rammer de store byer! Dog ikke din hoveddør.

NATBUSSER ER UDSOLGT.FORBUDTE GENSTANDE

Af hensyn til alles sikkerhed er det forbudt at medbringe nedenstående ting til Sound of Summer:
– Alkohol
– Lattergas
– Stole herunder festivalstole (tag et tæppe med til at sidde på i stedet)
– Fyrværkeri
– Dyr
– Objekter, som vores sikkerhedsvagter betragter som farlige
– Samt alle genstande der er forbudt efter dansk lov


FOTOGRAFERING

Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med fx spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne.

Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. De billeder, der tages, må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.


HANDICAPFORHOLD

Er du som gæst til Sound of Summer i besiddelse af et ledsagerkort, kan du gratis få en hjælper med til koncerten. Du henvender dig i indgangsvognen ved ankomst og viser dit ledsagerkort, udstedt af Danske Handicaporganisationer eller Dansk Blindesamfund, samt gyldig billedlegitimation. Derved vil din ledsager få tildelt et endagsarmbånd til den gældende dag.

Det skal nævnes at pladsen ikke er fuldt egnet til kørestolsbrugere, da underlaget kan variere.

Vi vil være handicap-toiletter på pladsen.


HITTEGODS

Indleveret hittegods bliver opmagasineret på Informationskontoret og vil blive afleveret til Bornholms Politi første hverdag efter koncerterne.

Vi opfordrer alle til at tage alle deres ting med hjem – så vi sammen kan passe på vores skønne natur.


INFORMATIONSKONTOR

Midt på koncertkpladsen ligger vores Informationskontor. Har du spørgsmål, lyst til en snak eller andet, kan du altid finde os her.


KONTANTER

Det er ikke muligt at hæve penge til koncerterne, men du kan betale med VISA/Dankort eller MASTERCARD samt kontant i barer og madboder. Vi modtager ikke VISA-Electron. Vi har desværre ikke Mobilepay pga. den dårlige internetforbindelse i området. Der findes hæveautomater i Allinge centrum.


LÆGEHJÆLP

Ved alvorlige eller livstruende tilfælde ring 112. Ved småskader besøg vores samaritter eller kontakt 1813.


MAD OG DRIKKE

Der vil være et udvalg af forskellig slags mad, bl.a. falafel, burger og pommes frites.

Man må gerne medbringe sin egen mad.

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.


PARKERING

Koncertpladsen ligger i et skovområde med små veje, som under koncerterne skal kunne benyttes af beboerne, samt redningskøretøjer, hvis der skulle opstå en nødsituation. Det vil derfor være forbudt at parkere i vejsiden udenfor afmærkningerne. Vi henviser til vores parkeringsplads på Sænevej på vej til Hammershus. Det er ikke tilladt at campere, opsætte telte eller lignende på parkeringspladsen. Det er forbudt at spille musik og holde fest på parkeringspladsen. Der er vagter, der holder opsyn med parkeringspladsen under hele festivalen.

Det er også muligt at parkere ved Hammershud besøgscenter mod betaling. Hvis man ikke har noget mod at gå lidt længere, kan der parkeres gratis på flere p-pladser ved Hammersholm/Moseløkken, ved Opalsøen og ved Hammerhavn. For yderligere information se https://bornholm.info/betalingsparkering-ved-hammershus/


PROGRAM

Arrangementet starter kl. 12.00 og slutter kl. 01.00 begge dage.

Fredag den 6. august
12.00 Pladsen åbner
13.00 Ericka Jane
14.45 Drew Sycamore
16.45 Medina
18.45 Tessa
20.15 Scarlet pleasure
22.15 Suspekt
23.45 Pelle Peter Jencel

Lørdag den 7. august
12.00 Pladsen åbner
12.45 JUNG
14:00 OL-FINALE: DK-FR
15.00 Maddy
16.30 Aksglæde
18.30 Hans Phillip
20.15 Tv-2
22.15 Carpark North
23.45 Pelle Peter Jencel


RYGNING

Det er kun tilladt at ryge på de afmærkede rygeområder. Alle andre steder vil det ikke være tilladt, da vi ønsker at passe godt på den dejlige natur som omgiver Sound of Summer.


SEKTIONER

Grundet Covid-19 restriktioner er koncertpladsen opdelt i to sektioner, en for 1-dags gæster og en for 2-dages gæster (sektion 1+3 og sektion 2+4). Sektionsnummer fremgår af billet. Der er øl- og madboder samt toiletter i hvert enkelt sektion. Det er desværre ikke muligt at skifte sektion af hensyn til Covid-19 sikkerhed. Hvis I er flere, der vil følges sammen, må I købe samme type billet.


WIFI

Der er desværre ikke gratis WiFi på pladsen, og mobildækningen i området er ringe. Vær offline og nyd musikken.

NYHEDER

PROGRAM