Riotville Records Workshop Bornholm

Oprettet: 09-03-2020

Er du producer / dj artist på Bornholm? Så kom til Riotville Records workshop og få feedback på dine tracks af de to pladeselskabs stiftere Snavs og label manager Søren Mensberg.

For at blive tilmeldt feedback session skal du sende to tracks + en kort beskrivelse af dig/din musik til contact@riotvillerecords.com senest den 27. april 2020.

Fredag 8. maj 2020 holder Riotville Records i samarbejde med Musikhuzet en workshop, hvor du som musikproducer af elektronisk eller urban hip-hop kan komme og få feedback, tips og sparring på dine produktioner og din karriere af Snavs og hans manager, der sammen startede pladeselskabet Riotville Records tilbage i 2015.

Der vil også være andre artister fra Riotville, der kan give musikalsk sparring til dig, og det kan være en gylden mulighed for én til én sparring, samt råd omkring industrien og hvordan man som ung ukendt producer artist, kan bane sig vejen frem.

Hvad, hvordan, hvornår?!
Hvordan går man fra bedroomproducer til at stå på en stor festival scene foran tusinde af mennesker?!

Til sidst vil der være en gennemgang af Snavs karriere, hvor Riotville Records spiller en stor rolle. Der vil være snacks og drikke.

12 - 16 - Workshop
16 - 17 - Hvad, hvordan, hvornår?!

---------

Riotville Records

Riotville Records startede på et hotel i Paris i 2015. Snavs og hans manager var enige om de manglede en platform, hvor de kunne udgive de mere skæve eksperimenterende tracks, som ikke passede ind til de etablerede pladeselskaber. En platform, hvor det ikke handler om at passe ind i et system, en algoritme eller lyde som noget, der kan blive en kommerciel succes, hvor et track kan blive udgivet få dage efter, det er bouncet. Altså at skabe en legeplads uden rammer for kreativitet og genre, for hvis det er god musik, så skal det udgives og ha’ sit liv.

Riotville Records blev stiftet.

Den 1. juni 2015 blev Riotville Records lanceret med deres første udgivelse fra Snavs selv med ”Riot”, som blev efterfulgt af udgivelser fra vennerne Fabian Mazur, Faustix og The Frederik.

Kort efter etableringen af Riotville Records tilsluttede The Frederik sig pladeselskabet, som partner og art director. Det er nu treenigheden Andreas Holdø aka ”Snavs”, Frederik Olfusen aka ”The Frederik” og Søren Mensberg, der udgør Riotville Records. De har alle deres egne projekter kørende, men fælles er, at Riotville er deres hjertebarn og deres kreative legeplads, hvor de udnytter deres forskellige kompetencer med 100% kreativ frihed, hvor det kun handler om god musik og at skabe noget fedt og uventet.

Riotville Records har et internationalt perspektiv og har udgivet artister fra bl.a. USA, Indien, Singapore, Australien og UK, men mest af alt en række nye danske artister, hvor de ofte har udgivet debut tracks og det understreger den klare vision for Riotville om at være med til at udbrede den danske elektroniske scene og sætte Danmark på verdenskortet indenfor elektronisk musik.

Web: riotvillerecords.com

NYHEDER

PROGRAM