Praktikant til PR, markedsføring og kommunikation

Oprettet: 16-11-2018


Musikhuzet, Bornholms regionale spillested, søger en praktikant til PR, markedsføring og kommunikation med tiltrædelse i januar og løbende frem til medio juni 2019.

Musikhuzet søger en praktikant med lyst til at arbejde i et kulturelt knudepunkt. En person, der enten er under uddannelse eller har erfaring indenfor markedsføring, kommunikation, kulturformidling, musikbranchen, music management, performance-design, PR eller lignende. Det er ikke et must, at du har erfaring inden for musikbranchen, men et must at du har lyst til at arbejde med musik og er stærk i skriftlig kommunikation, da det udgør en betydelig del af kommunikationsarbejdet. Du indgår i et markedsføringsteam og får egne ansvarsområder.

Som praktikant vil du deltage i de daglige arbejdsopgaver i et travlt hus i kultursektoren. Du vil få hands-on-føling med mange forskellige arbejdsopgaver i et ungt, socialt, afslappet og hyggeligt miljø. Dine arbejdsopgaver vil typisk være: Webredaktør, SOME, pressehåndtering og nyhedsbreve, alternativ markedsføring, ekstern kommunikation til Musikhuzets gæster og intern kommunikation til Musikhuzets frivillige, samt ledelse af Musikhuzets unge PR / event gruppe. Der er også mulighed for at arbejde med grafisk design. Desuden sættes der pris på dine tanker og ideer omkring udvikling af Musikhuzet, f.eks. branding, markedsføringsstrategier, alternative kommunikationsveje og vilje til at deltage i og udvikle alternative markedsføringstiltag såsom happenings og små koncerter.

Sideløbende med den daglige drift har du også mulighed for at oprette og udføre egne projekter, som kan binde praktikforløbet sammen med din uddannelse. I projektforløbet er der mulighed for at trække på ressourcer i Musikhuzets store netværk.

Dit udbytte: Arbejdsgang i et musisk og kreativt kulturmiljø, hands-on-erfaring med pressehåndtering og kommunikationsarbejde, egne ansvarsområder, erfaring med projektplanlægning og organisering, indsigt i og erfaring med facilitering af arbejdsprocesser blandt frivillige m.v.

Musikhuzet er et rytmisk spillested for hele Bornholms Regionskommune. Formålet med Musikhuzet er at udbrede den rytmiske musik på Bornholm og samtidig skabe opmærksomhed omkring øen som et kulturelt nøglepunkt. Musikhuzet arrangerer over 100 koncerter opm året både på egen adresse ved Store Torv i Rønne og rundt på øen, primært udenfor højsæsonen. Musikhuzet lægger også hus til mange standup/comedy shows og andre typer underholdning både efterår, vinter og forår, samt nogle enkelte store udendørs koncerter om sommeren.

Musikhuzet har i alle år været konstant i udvikling i arbejdet for den rytmiske musikscene og er i dag en af Bornholms fornemmeste musik- og kultureksponenter.

Stillingen er et ulønnet praktikforløb og arbejdstiden aftales og fastsættes med hensyn til dit studie. Transportudgifter i forbindelse med praktikopholdet godtgøres, og vi kan også hjælpe med at finde et værelse at bo i på Bornholm.

Hvis dette lyder som noget for dig, så send en motiveret skriftlig ansøgning + CV pr. mail til PR- og marketingsansvarlig Peter Andreas Harteg på mail marketing@musikhuzet.dk

Ansøgningsfrist: 7. december 2018

Eventuelle spørgsmål kan ske ved henvendelse til Peter Andreas Harteg på mail marketing@musikhuzet.dk

NYHEDER

PROGRAM