Rap Akademiet på Bornholm

Oprettet: 19-10-2018

Rap Akademiet på Bornholm tilbyder hip hop workshopInteresserer du dig for rap musik, og er du mellem 16 og 24 år og bosiddende i Region Hovedstaden, dvs. på Bornholm eller i eller omkring København?

Læs her om en enestående mulighed for at deltage i Rap Akademiet på Bornholm fredag 30. november 2018.


Som deltager vil du helt kvit og frit få en hel kursusdag i hip hoppens navn og med fuld forplejning med lækker mad - og gratis koncert med bl.a. med Bobby Shams om aftenen.

Bor du i København, vil du få betalt transport t/r til Bornholm.

Det vil blive en dag med masser af rap og hiphop musik, Kulturkanon, alvor og sjov på vores dejlige ønske-ø.

Kom og styrk dit netværk på tværs af Østersøens dybe vand.

Den erfarne rap-coach Shahin Aakjær vil lede dig gennem dagens program, hvor du vil blive udfordret på ordet og på beatet. For info om underviseren se www.fabeldyret.dk.

For at blive optaget på Rap Akademiet skal man sende en personlig ansøgning til Musikhuzet.

Du behøver ikke nødvendigvis selv at skrive raptekster, rappe, beatboxe, danse hip hop eller i det hele taget være noget inden for musikken. Det er nok, at du bare elsker rap og/eller hip hop. Du kan f.eks. optage videoer af rappere, lave rap art, fotografere eller noget helt fjerde.

Skriv lidt om dig selv, og om hvorfor du søger ind på Rap Akademiet på Bornholm.

Skriv til info@musikhuzet.dk med emnefeltet ”Rap Akademiet på Bornholm” senest søndag 18. november 2018. Vi behandler løbende ansøgningerne, og der gælder først til mølle. Husk at skrive alder og telefonnummer.

Du skal have fri fra skole eller arbejde for at kunne deltage. Deltagere fra København kan tage afsted med tog fra byen tidlig fredag morgen. Programmet starter kl. 11 og varer til sent ud på aftenen. Der arrangeres privat indlogering.

Arrangør er Musikhuzet Bornholm. Projektet er en del af Hip Hop Hub, som er støttet af Nordea-Fonden. Se www.hiphophub.dk

Om Musikhuzet Bornholm
Musikhuzet er et rytmisk spillested for hele Bornholms Regionskommune. Formålet med Musikhuzet er at udbrede den rytmiske musik på Bornholm og samtidig skabe opmærksomhed omkring øen som et kulturelt nøglepunkt.

Om sommeren arrangeres nogle få udendørskoncerter med store danske navne ved Musikhuzet i Rønne. Herudover arrangerer Musikhuzet over 100 koncerter både på egen adresse ved Store Torv i Rønne og rundt på øen, primært udenfor højsæsonen. Musikhuzet lægger også hus til mange standup/comedy shows og andre typer underholdning både efterår, vinter og forår.

NYHEDER

PROGRAM