Kulturministerens besøg i Musikhuzet

Oprettet: 22-03-2018

Mandag middag havde Musikhuzet besøg af kulturminister Mette Bock. Besøget indledtes med en kort rundvisning og en introduktion til huzets historie.

Musikhuzets bestyrelsesformand Michael Friis orienterede ministeren om Musikhuzets vigtige betydning som regionalt spillested og musikalsk, kulturelt og socialt flagskib for Bornholm.

Kulturministeren fik fortalt om de mange engagerede frivillige medarbejdere, som udgør en uvurderlig styrke for Musikhuzet, og deres indsats til andre kulturelle arrangementer ude på øen.

Desuden hørte kulturministeren interesseret om Musikhuzets arbejde med talentudvikling og upcoming musik, herunder betydningen for både den lokale og nationale musikscene.

Formanden (m/k) for Job-, Udvikling- og Fritidsudvalg i Bornholms Regionskommune, Maria Fromseier Kjærgaard, fremhævede betydningen af at have et Musikhuz og et aktivt kulturliv hele året, så Bornholm forbliver et attraktivt sted, der kan fastholde og tiltrække nye folk til øen.

På ovenstående foto fra venstre: Kulturminister Mette Bock, BRKs kulturelle udvalgsformand m/k Maria Fromseier Kjærgaard, Musikhuzets bestyrelsesformand Michael Friis og kunstneriske og daglige leder Peer Kofoed Andersen.

NYHEDER

PROGRAM