Festlig fejring af Musikhuzets 25 års jubilæum

Oprettet: 16-10-2017

Musikhuzet på St. Torv i Rønne er et af Bornholms ældste og bedst besøgte spillesteder, hvor bornholmere og turister i nu 25 år har kunne opleve et bredt udbud af den danske musikscene – fra jazz og akustisk til rock og hip-hop.

Siden den spæde start i 1992 har Musikhuzet udviklet sig fra undergrund til et stort og professionelt spillested. I alle årene har man konstant forsøgt at udvikle musikscenen, og i dag kan man præsentere mere end 100 koncerter om året.

Musikhuzet Bornholm fejrer 25 års jubilæum op mod weekenden den 3.-5. november med tre koncerter, der viser stedets bredde.

Om torsdagen den 2. november får børnene besøg af en af vort lands mest folkekære entertainere: Sigurd fortæller Danmarkshistorie. Det er Sigurd Barretts største projekt nogensinde.

Fredag 3. november fejrer tv-2 Musikhuzets 25 års jubilæum. Med et sangkatalog, som strækker sig over snart fire årtier, kommer Verdens Lykkeligste Band og fejrer jubilæet - totalt gearet op til fest og ballade, alvor og omtanke. Danmarks kedeligste orkester, som endte med pop, succes og stjerner på, er, siden deres store gennembrud på Bornholm i slutningen af forrige århundrede, også gået hen og blevet et af Musikhuzets huzorkestre.

Om søndagen den 5. november er der blues i Raschs Pakhuz med Den Faste Trio, Thor Backhausen, Lars Juul og Michael Friis, og dagens gæst: Poul Halberg. Han har sagt ja til hjælpe med at fejre Musikhuzets 25 års jubilæum. Vi kender guitaristen og sangskriveren Poul Halberg fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensens orkester og egne soloalbums.

Glæd dig til nogle skønne koncerter i Musikhuzet i forbindelse med 25 års jubilæet.

NYHEDER

PROGRAM