Bliv frivillig for en aften den 8. april

Oprettet: 29-03-2017
PRØV AT VÆRE FRIVILLIG FOR EN AFTEN I MUSIKHUZET LØR. 8. APRIL KL.18 - 23

Har du lyst til at arbejde frivilligt i Musikhuzet?

Nu har du mulighed for at prøve hvad det vil sige.

Vi mødes kl 18.00 i Raschs Pakhuz, hvor vi byder på en vand og en sandwich.

Frivilligkoordinator Mette Brunemark giver her en introduktion til de områder, du som frivillig kan vælge at arbejde inden for – f.eks:

GARDEROBE – BAR – FOTOGRAF – TEKNIK – BAND CARE – DØRVAGT

Du får derefter tildelt en vagt indenfor det område, som du ønsker. Du skal arbejde under koncerten med Duné, som spiller kl. 21.00 – 23.00 (ca.) På denne måde får du mulighed for at snuse til opgaven, men kommer ikke til at stå alene med ansvaret for et område.

Tilmelding skal ske senest 3. april til: grafik@musikhuzet.dk

Vi glæder os til at se dig!HVAD KAN JEG LAVE?

DØRVAGT: Gæsterne ankommer i højt humør og viser deres billetter. Nogle er fulde, andre har glemt billetten derhjemme. Du er venlig og bestemt, når du står i døren.

GARDEROBEVAGT: Du tager imod gæsternes overtøj og tasker og udleverer et nummer. Når koncerten er forbi, skal tøjet tilbage til rette ejermand, og du bevarer overblikket, selvom køen er lang.

BAND CARE: Du hjælper til med at opvarte dagens band eller artist. Bandrummet skal gøres klar, der skal hentes mad, laves kaffe og hjælpes med stort og småt, både før og efter koncerten.

BARVAGT: Tre fadøl og fem shots. Du skal være vaks ved havelågen, når du står i baren og skænker øl eller shots og tager imod penge, dankort og mobile pay.

TEKNIK: Der skal trækkes ledninger, slæbes gear og stilles op til aftenens koncert. Du hjælper med at opsætte udstyr, og du kan være med til at afvikle lyd og lys.

FOTOGRAF: Du får mulighed for at fotografere lyslevende og ofte kendte musikere under udfordrende forhold. Dine billeder bliver sendt ud til pressen og lagt på vores hjemmeside og Facebook.

ALLROUND: Du kan hjælpe med alt mellem himmel og jord; Hente øl til musikerne, printe skilte til baren eller brygge kaffe.

NYHEDER

PROGRAM