Stor udendørs sommerkoncert med Jacob Dinesen

Oprettet: 20-01-2017


Oplev et af tidens største navne til en stor udendørs koncert i Musikhuzets gårdhave her til sommer.

Musikhuzet er nu klar til en ny og spændende forårs- og sommersæson med masser af gode musikoplevelser i vente. 2017 er også det første år i den nye fireårige aftale om regionalt spillested, som er indgået med Statens Kunstfond og Slots- og Kulturstyrelsen.

Til sommer kan du opleve den særlige stemning, der er i Musikhuzets hyggelige gårdhave, når den blot 21-årige sang-komet Jacob Dinesen giver ekstra koncert, denne gang under åben himmel.

Han har med en klassisk blanding af rock og folkemusik på rekordtid taget landet med storm, og den planlagte koncert med Jacob Dinesen i Musikhuzet til april er for længst udsolgt.

Nu kan Musikhuzet så præsentere, at Jacob Dinesen spiller til en stor udendørs koncert ved Musikhuzet lørdag den 29. juli 2017. Musikhuzet er blevet kimet ned af folk, der forgæves har forsøgt at få fat i billetter til den udsolgte koncert i april.

Sidste sommer gik Kim Larsen udsolgt med et publikum på et par tusinde gæster, og Musikhuzet forventer, at den unge Jacob Dinesen også kan trække et stort publikum til en udendørs sommerkoncert.

Forsalget til koncerten starter lørdag den 21. januar kl. 10:00. Der kan købes billetter i Kulturbutikken ved Musikhuzet, St. Torv i Rønne. Kulturbutikken er netop åbnet efter længere tids ferielukning og ombygning. Der er blandt andet blevet lagt helt nyt gulv i butikken.

Der kan ikke reserveres eller købes billetter per telefon. Der sælges maximalt 10 billetter per kunde. Her udover kan der købes billetter på nettet på musikhuzet.dk fra lørdag den 21. januar kl. 12:00.

Der er desuden nu kun få billetter tilbage til ekstrashowet med Anders ”Anden” Matthesen onsdag 25. januar kl. 21:30. Billetterne til det første show blev revet væk på halvanden uge, og det sidste show forventes også at gå udsolgt.

NYHEDER

PROGRAM