Bornholms Energi & Forsyning ny platinsponsor for Musikhuzet

Oprettet: 03-06-2016


»Det falder på et tørt sted og vil være med til at sikre Musikhuzet i fremtiden.«

»I disse år står Musikhuzet med nogle store udfordringer, da priserne stiger, mens det statslige tilskud forbliver det samme. Det har i sagens natur medført usikkerhed om fremtidens aktivitetsniveau. Derfor kommer nyheden om, at Bornholms Energi og Forsyning har accepteret at være platinsponsor på et rigtig, rigtig godt tidspunkt,« fortæller Peter Andreas Harteg, PR- og marketingsansvarlig i Musikhuzet, og fortsætter:

»Vores sponsorer er med til at sikre, at vi også i fremtiden kan trække store og attraktive navne til øen, at vi kan holde gang i livemusikken både i Rønne og rundt om på øen hele året.«

Klaus Vesløv, markeds- og udviklingschef for Bornholms Energi & Forsyning, forklarer baggrunden for sponsoratet således:

»Vi har valgt at støtte Musikhuzet, fordi de mange koncerter og de mange andre aktiviteter er med til at gøre det attraktivt at være på Bornholm - og ikke mindst at komme til Bornholm.«

»Bornholms Energi og Forsyning er en lokal virksomhed. Derfor er det naturligt for os at støtte og bakke op om de aktiviteter på øen, der giver 'mere Bornholm'. Vi er stolte af at kunne være med til, at Musikhuzet også fremover er til for bornholmerne, afslutter Klaus Vesløv.

--

FAKTA/ Musikhuzet er en selvejende institution med status af regionalt spillested, der ud over koncertindtægter og bidrag fra bl.a. stat, kommune og private fonde, er afhængig af opbakning fra lokale sponsorer og de mange frivillige medarbejdere, der er tilknyttet huzet. Musikhuzet er netop blevet genudpeget som regional spillested for perioden 2017-2020.

NYHEDER

PROGRAM