Musikhuzet sætter fuld skrue i vandet

Oprettet: 04-09-2015


Efter en stille stund i solen sætter Musikhuzet nu fuld skrue i vandet igen med et spækket program fra begyndelsen af september. Og så går det bare der ud af ind i efteråret - mod den mørke og kolde vinter, hvor det regionale spillested som altid står klar til at varme og lyse op for øens fastboere og sporadiske gæster.

På søndag afholdes efterårets første koncert, "Dr. Friis Blues Clinic feat. Big Creek Slim & Peter Nande" i Svaneke, arrangeret i samarbejde med Musikforeningen NoName.

Herefter startes stille op med tre arrangementer i Raschs Pakhuz i weekenden 11.-13. september, og så er der ellers Kulturuge-koncerterne "Uden for Sæsonen" fra torsdag 17. til lørdag 19. september, først i Gudhjem, dernæst i Kyllingemoderen og sidst hjemme i Musikhuzet. Der er kun få billetter tilbage til de første to "Uden for Sæsonen" koncerter, og 2/3 af billetterne til den sidste koncert er også allerede solgt.

Der er mange store navne og store koncerter på programmet 2015-3. Musikhuzet får blandt andet besøg af Alberte, Red Warszawa, Joey Moe, Bryan Adams Tribute, Anne Linnet, Infernal, Jonny Hefty og Jøden, Pink Floyd Project, Sebastian og Go Go Berlin. Der er også shows med Jan Hellesøe og Ruben Søltoft. Og så er der de mange, mindre og måske endnu mere hyggelige arrangementer i Raschs Pakhuz.

I disse dage distribueres det trykte program ud på øen, og det dækker indtil 1. november. Programmet kan også ses på musikhuzet.dk, som løbende opdateres med arrangementer længere ud i tiden. Blandt andet er det lige blevet offentliggjort. at Stine Bramsen giver koncert fredag 18. december, og billetterne er allerede nu sat i salg på hjemmesiden.

Musikhuzet håber, at både nyt og gammelt publikum har nydt sensommeren, og glæder sig til at se folk til nogle fede koncerter!

NYHEDER

PROGRAM