HOLD PÅSKE FOR FULD MUSIK!

Oprettet: 23-03-2015

Dorthe Gerlach
Onsdag 1. april kl. 21:00

Dorthe Gerlach er et tungt navn på live-scenen. Som den ene halvdel af duoen Hush har hun turneret i mere end 10 år i ind- og udland. Den 26. januar udsendte hun sit første solo-album NATLYS, og den 1. april starter hun sin turné – på Bornholm.

Easter Night
Torsdag 2. april kl. 22:00

JOHNSON + PELLE + KAWAMURA + MAGNA. Stærkt live dj-line up, det svedigste lysshow og bastante rytmer fylder luften med mega-energi på dansegulvet. På gensyn til en uforglemmelig eksklusiv påskeevent. Undgå lang kø - kom i god tid. Dørene åbnes kl. 22:00. OBS 16+. Vi tjekker ID. Kun dørsalg.

L.I.G.A
Fredag 3. april kl. 22:00

Urban/popgruppen L.I.G.A er det nye, friske pust. Eller vindstød, rettere. De laver sange med oprigtige tekster og en energi, som vækker selv den sløveste fra sit vinterhi og har netop vundet GAFFA-Prisen 2014: Årets Nye Danske Navn. I påsken rammer de Musikhuzet.

Rocazino
Lørdag 4. april kl. 21:00

Bandet spiller så godt som aldrig før, og Ulla Colds fine, alfeagtige vokal er sjælden, stærk og intens. Det er altid en fest, når Rocazino spiller, de oser af spilleglæde, giver hinanden plads og nyder at se, at numrene stadig har et utroligt tag i såvel gamle som nye fans.

Dr. Friis Blues Clinic feat. Troels Jensen
Søndag 5. april kl. 15:00

Den Faste Trio, Thor Backhausen, Lars Juul og Michael Friis med Troels Jensen, der er uovertruffen på den danske bluesscene. En ener hvis kendetegn er en åbenbar hengivenhed for bluesmusikken.

NYHEDER

PROGRAM