ANMELDELSE: Zididada

Oprettet: 19-04-2003


Glad i påskelåget


Vist var det højtid i musikhuset lørdag aften, for humøret var så højt, som kun et band med etiketten Happy fool kan udfolde.
Z gjorde det igen – skabte en ordentlig gang glad-i-låget-stemning.
Jimmy Colding & Danny Linde og co. er for længst trådt ind i fællessangorkester-genren på linje med bl.a. TV 2 og Shubidua, og det er indiskutabelt som Zididada-hitfabrikken kan holde dampen oppe både på albums og live. Diskutabelt kan det til gengæld være, i hvor høj grad fællessangen skal erstatte den ægte vare – men det var jo højtid.
Det er ikke kun omfanget af Z’s hitspuleri, der gør dem så tæskegode. Det er også det, at det de producerer spænder vidt fra tartarrå rock over rykkende reggaer til ballader og ren pop.
Og det fængede uafbrudt i musikhuset, også når Danny gav en overfed garagemississippiblues med flaskehals på spadeskaftet, eller når en ballehamrende bassolo masede sig på – fem konsekvente kvarter stod det hele på.
Ingen skønhedspletter var til at få øje på i musikhuset påskelørdag. Det skulle da lige være de mange tv-kameraer, der optager alt for meget plads og har en tendens til at sætte sig rigeligt i centrum på bekostning af publikum. Det var også en »oplevelse«, at publikum efter koncerten skulle sluses ud som får i salens fjerneste hjørne – men det var vel påske?

Af Flemming Kofoed, Bornholms Tidende

NYHEDER

PROGRAM