Alle genrer fra Bornholm

Oprettet: 04-01-2015

Året igennem præsenterer Musikhuzet koncerter med lokale kunstnere, og i februar og marts ligefrem bugner det med bornholmere i alle genrer: Blues, country, rock, punk, pop-jam og underholdning.

Fredag 6. februar er årets første dobbeltkoncert: Johnny Walther, der blandt musikerkolleger også bliver kaldt Bornholms Willy Nelson efterfulgt af det skandinaviske americana/nordicana projekt Miners Outfit, der leverer overbevisende sangskrivning og musisk overskud i et effektivt set-up.

Dagen efter ser et nyt bornholmsk rockband dagens lys. The True Gents består af gamle kendinge fra den bornholmske musikscene: Mikey Ankerstrøm, trommer – David Funk, bas og vocal – Jess Hoffmeyer Nielsen, guitar og vokal og de går på scenen ved deres debutkoncert lørdag 7. februar.

Stream City, der har sin oprindelse på Bornholmsk grund, er et af de mest særprægede og originale bands på den danske rockscene. Selvom de kun er fire musikere om det, sker der noget hele tiden, og specielt violinen er med til at få flere farver med i billedet. De giver dobbeltkoncert med Siamese fredag 20. februar.

Fredag 27. februar er der premiere på Borringløgnska sânga & løgnholmska hestorjer 4. Med et helt nyt ”sjov” fra Bjarne Kure, er det store spørgsmål i denne omgang: ”Vor ska (ægte)skawed stå?”. Men der er jo flere spørgsmål som presser sig på, så som hvordan klarer Pær & Vera sig..?

Songs for Iris med bornholmske Heidi Mattsson i front byder på originale sange - både dybe tanker omkring livet og kærligheden med hang til udforskning af det melankolske og på letsindige og humørfyldte fortællinger. Vær med til at fejre deres albumrelease, lørdag 7. marts.

Marts afsluttes med den traditionelle pop/rock jam – FredagsJamSession – lørdag 28. marts, hvor Nanna Schou inviterer musikere og sangere til jamsession. Hun tager en god håndfuld musikere med til Bornholm, så der er en heftig base at spille sammen med. Du er også meget velkommen som publikum. Jammere har gratis adgang.

NYHEDER

PROGRAM