Ønsker du dig en oplevelse?

Oprettet: 31-10-2014

Med en måned til juleaften er Musikhuzet klar med bud på oplevelser man enten kan give... eller få…
For allerede fra starten af det nye år har store danske kunstnere meldt deres ankomst til Bornholm.


Anden weekend i januar står i den akustiske musiks tegn, når NOAH fredag 16. januar gæster Musikhuzet og spiller akustiske versioner af deres sange og lørdag 17. januar er det muligt at opleve Barbara Moleko når hun for første gang optræde akustisk under intime rammer med både nyt og gammelt materiale.

Med et nyt album – Verden i stå – skyder Rasmus Walter sin Danmarks Tour i gang på Bornholm fredag 23. januar og lørdag 30. januar er det Folkeklubben der indtager Musikhuzet – også med et sprit nyt album i bagagen: Danmarksfilm.

På Valentinsdag lørdag 14. februar venter en gnistrende live-optræden, når Michael Falch & hans Band binder fortid og nutid sammen med fokus på den lange række af klassiske Falch-sange, der står som en del af lydsporet til rigtig mange danskeres liv gennem mere end tre årtier.

Og lørdag 21. februar byder på en musikalsk rundtur i Kim Larsens store sang-katalog, og koncerten vil dermed repræsentere sange fra den mere end 40 år lange karriere, når Kim Larsen og Kjukken står på scenen.

Den helt specielle kemi mellem Poul Krebs & Henning Kvitnes kan opleves fredag 6. marts når disse to stærke sangskrivere og særdeles erfarne rejsende igen drage på tur sammen i 2015, med et repertoire af velvalgte greatest hits og andre højdepunkter fra de to populære musikeres imponerende bagkataloger

Love Shop's 10'ende studiealbum er et usminket og nøgent blik på en broget dansk nutid anno 2014. Melankoli, skønhed, længsel efter en bedre verden, lever stærkt i flere af de vitale popsanges, mens andre tracks bærer modernismens rockkant og har deres rødder solidt plantet i vejen frem. Kærlighed og Straf er navnet på det nye album og Love Shop kan opleves lørdag 21. marts.

Så der er al mulig grund til at give en oplevelse i julegave – og måske ønske sig én… Besøg os i Kulturbutikken på St. Torv i Rønne - vi har også gavekort!

Musikhuzet ønsker alle en god jul!

NYHEDER

PROGRAM