Musikhuzet året ud

Oprettet: 26-10-2014

Musikhuzet er klar med musikprogrammet året ud og kan bl.a. præsentere følgende:

På fredag fejrer vi Halloween med Danmarks ubestridte hiphop elite Suspekt, der er klar med et nyt album og et hav af gamle klassikere. DJ Er Du Dum Eller Hvad varmer op!

Herefter følger et november med kendte navne som bl.a. Rie Rasmussen (Danser med Drenge), sangeren, sangskriveren og komponisten Sebastian, 80’er fest med Hit med 80’erne, L.O.C. der er på sin første landsdækkende turné siden 2012 og Jørgen Klubien der træder i karakter som soulsanger.

I november kan man også få sig et godt grin når Thomas Warberg indtager Musikhuzet og går direkte efter comedy’ens sjæl, der er TV-optagelse med bornholmske Bjarne Kure og traditionen tro – nu for 3. år i træk – fejrer vi sæsonens højtid under temaet ”Op Under Jul”, når Dr. Blues Clinic igen tager imod Søren Rislund og Simon Jul, der her deler deres appetit på saftig bluesmusik, -sang og humor med os.

December måned bliver der gang i fra første weekend, når Trolle og Tormod - med deres både seje, sjove og lærerige Kamæleonkoncert - sætte fut i børn og voksne. Og samme aften står Danmarks største mandlige pophåb, Christopher på scenen i Musikhuzet. Her er der ikke mange billetter tilbage – og det er der i øvrigt heller ikke næste weekend, når en af landets mest roste liveperformere Shaka Loveless rammer Bornholm.

Og inden julen rigtig lægger sig over øen kommer Anne Dorte Michelsen med en række sange fra hele sin karriere. Koncerten spænder over Tøsedrengenes store pophits, Venter på Fars humoristiske sange og solokarrierens eftertænksomme og temperamentsfulde kompositioner.

Juledagene byder på traditionelle Christmas Club Bang Bang Live! og Christmas Jam og året sluttes af med bornholmske Una Skott og albumaktuelle Télé Rouge.

Det nye trykte program kan hentes i Kulturbutikken og hos forsalgssteder, turistbureauer, biblioteker m.fl. Læs meget mere på www.musikhuzet.dk - og på gensyn i Musikhuzet

NYHEDER

PROGRAM