Efterårets blues- og jazz-gæster er klar

Oprettet: 26-08-2014

Den Faste Trio - Thor Backhausen, Lars Juul og Michael Friis - er tilbage i Raschs Pakhuz med både Dr. Friis og To Mand Frem, der i efteråret byder på disse spændende gæster:

Dr. Friis Blues Clinic feat. Troels Jensen & H.P. Lange - i Svaneke
Søndag 7. september kl. 14:00 (bemærk tidspunkt
)

Troels Jensen (vocal) og H.P. Langes (guitar) samarbejde er sublimt og årelangt, og sangene får gerne en historie med på vejen, når de to skiftes til at tage mikrofonen og sammen spiller deres blanding af Blues, Boogie & Spirituals.

To Mand Frem - Tao Højgaard & Mads Hyhne
Søndag 21. september kl. 15:00 i Raschs Pakhuz

Tao Højgaard er en ung sprudlende guitarist, som kan og vil føre sig frem med Joe Pass-agtig ynde omkring Den Faste Trios fine gamle standardkatalog - samt eksempler på hans spektakulære Ambience-univers. Mads Hyhne, basunist og komponist har spillet i utallige jazzkonstellationer med en personlig, meget melodisk stil.

Dr. Friis Blues Clinic feat.Kenn Lending & Niels Harrit
Søndag 5. oktober kl. 15:00 i Raschs Pakhuz

Kenn Lending begyndte at spille guitar i 1963 inspireret af sin storebror og Jørgen Ingmann, og har siden spillet landet tyndt med egne bands, bl.a. med Niels Harrit som er musiker og kemiker, lic.scient. og lektor emeritus ved Københavns Universitet. Han spiller tenor- og barytonsaxofon, fløjte, keybord og sav.

To Mand Frem: Bob Rockwell & Francesco Cigna
Søndag 19. oktober kl. 15:00 i Raschs Pakhuz

Bob Rockwell, amerikansk tenor- og sopransaxofonist med bopæl i Danmark siden 1983. Sicilianeren, Francesco Cigna har gjort sig bemærket for sin passion for den klassiske jazzguitar tradition.

Dr. Friis Blues Clinic feat.Perry Stenbäck & Pelle Fridell
Søndag 2. november kl. 15:00 i Raschs Pakhuz

Perry Stenbäck, Grammyvindende guitarist, sanger, komponist og multi-instrumentalist, er født i Stockholm 1970 og bor nu i Jelling. Pelle Fridell, også født i Stockholm, er producer, arrangør og komponist og spiller saxofoner, fløjter og klarinetter. Han har boet i København siden 1993.

To Mand Frem: Johannes Wamberg & Asger Laust Andersen
Søndag 16. november kl. 15:00 i Raschs Pakhuz

Anset som en af de helt store håb på den danske jazzscene trækker den kun 22 årige guitarist Johannes Wamberg på inspirationer som Jim Hall, Johnny Smith, Grant Green og Charlie Christian. Asger Laust Andersen er en ung tenorsaxofonist, der i stigende grad gør vækker opsigt på den københavnske jazz-scene.

Dr. Friis Blues Clinic feat. Søren Rislund & Simon Jul
Søndag 30. november kl. 15:00 i Raschs Pakhuz

For 3. år i træk fejrer vi med d’herrer sæsonnens højtid under temaet ”Op Under Jul”
Simon Jul er komiker, skuespiller og ikke mindst en særdeles aktiv guitarist.
Søren Rislund startede i 1975 med Jan Monrad Totalpetroleum, som blev til nuværende Monrad og Rislund . Og han gnaver en glimrende mundharpe.
Søren og Simon deler her deres appetit på saftig bluesmusik, -sang og humor med os.

To Mand Frem: Martin Roy Wade & Niels ”Flipper” Stuart
Søndag 14. december kl. 15:00 i Raschs Pakhuz

Siden Martin Roy Wade i juni 2004 sang sin afgangskoncert fra Rytmisk Musik-konservatorium i København, har rygterne om hans musikalske format bredt sig i jazzkredse og musikverden.Niels "Flipper" Stuart, født i København i 1946har deltaget i et halvt århundrede i den danske jazzverden med sin medrivende tenorsax, og har swingmusikken som sit musikalske ståsted.

NYHEDER

PROGRAM