Under åben himmel...

Oprettet: 27-05-2014

Musikhuzet præsenterer fire udendørs sommerkoncerter – under åben himmel, i den hyggelige gårdhave. Billetter til koncerterne koster kr. 195,- stk. i forsalg og billetsalget er i gang.

Pink Floyd Project
Lørdag 5. juli kl. 21:00

Scandinavian Pink Floyd Project vender tilbage til rockklassikeren Dark Side Of The Moon, som sidste år rundede et imponerende 40 års jubilæum. Koncerten varer 2½ time og finder også sin vej rundt omkring nogle af Floyds øvrige værker.

Rugsted & Kreutzfeldt
Lørdag 12. juli kl. 21:00

Rugsted og Kreutzfeldt møder nu nogle af de mange, kendte hits, de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet. Det bliver i et bonus sæt, der lægges oveni puljen med de gamle hits, som publikum kan glæde sig til at høre.

Moonjam Triple X
Fredag 25. juli kl. 21:00

Som en slags musikalske katalysatorer har brødrene Kærså gennemsyret dansk sangskrivning, trends, hits og beats med deres passionerede og stærkt engagerede tilstedeværelse på pophimlen over Danmark i mere end 30 år. Oplev dem live!

Hit med 80’erne
Lørdag 2. august kl. 21:00

I år er det 21 år siden, orkestret så dagens lys. Ikke desto mindre bliver Hit med 80’ernes popularitet bare større og større for hvert år, der går. Nu er det erfarne og særdeles kompetente orkester klar til endnu en sommer på de danske landeveje.

NYHEDER

PROGRAM