Deltag i konkurrencen om billetter til D-A-D

Oprettet: 26-02-2014


Musikhuzet har fået mulighed for at udlodde 2x2 stk. af de meget eftertragtede D-A-D billetter i en lyn-konkurrence. Billetterne gælder for adgang til koncerten på lørdag, samt til det efterfølgende nedkølingsarrangement.

Hvordan deltager du?

Send en SMS til 445 med teksten MZ DAD senest torsdag 27. februar midnat, så deltager du i konkurrencen om billetterne. Det koster kun almindelig SMS takst.

Er du tilmeldt Musikhuzets Mail- og / eller SMS-service deltager du automatisk i lodtrækningen om billetterne. Er du tilmeldt begge tjenester deltager du med to lodder i konkurrencen. Ønsker du at forøge dine vinderchancer yderligere, kan du også sende en SMS til 445 med teksten MZ DAD. Det koster kun almindelig SMS takst.

Er du ikke tilmeldt Musikhuzets Mail- og / eller SMS-service så kan du også nå at deltage i konkurrencen ad den vej og forøge dine vinderchancer, hvis du tilmelder dig tjenesterne via vores hjemmeside under Service inden torsdag 27. februar midnat.

Vinderne udtrækkes elektronisk fredag 28. februar og vinderne får direkte besked samt offentliggøres på www.musikhuzet.dk og www.facebook.dk/musikhuzet. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

NYHEDER

PROGRAM