Carpark North har valgt deres bornholmske favorit

Oprettet: 27-01-2014

Carpark North har valgt deres bornholmske favorit

Carpark Norths store Danmarksturné starter på fredag, hvor de – i samarbejde med Local Heroes – udvælger lokale talenter til at varme op for sig på turen. Allerede på lørdag den 1. februar står de på scenen i Musikhuzet Bornholm, og her har de valgt det nye, bornholmske band The House som opvarmning.

”- Vi er rigtig glade for at få lov til at varme op for Carpark North og lover, at vi skal gøre alt hvad vi kan for at levere en koncert der kan få folk i superb stemning!! Der ud over glæder vi os til se Carpark North og evt. drikke en øl eller to med dem…”, siger The House, der selv beskriver deres musik som et serotonin dopaminiseret endorfinkick til UG+ og 12, - hvor alle regler ophører, døre åbnes, rotterne på loftet har frit spil og alle har, som efter en nærdødsoplevelse, total optur…

The House har eksisteret siden 2012 og er i øjeblikket i studie og for at lave deres første album som kommer til foråret. Pladen udgives af Target Records, som har store forventninger til dette lovende og meget interessante band, der består af:

Vokal: Kennie Ørsted (Minsk)
Guitar: Morten Pauck (Rønne)
Elbas/kontrabas: Jesper Staustrup (Gudhjem)
Cuts/beats: DJJETT (København)


Kan vinde nyindstiftet pris til danske musiktalenter
Spar Nord Musikpris er indstiftet for at bakke op om landets musikalske vækstlag og der er både kroner, spotlys og studietid at hente for det opvarmningsband der bliver vinderne af Danmarks nye ambitiøse musikpris.

Stjerneprisen består af 30.000 kroner og en weekend i Carpark Norths studie i København, og vinderen findes blandt de bands, som er blevet valgt som opvarmning for hovednavnene. Dúné, Specktors, Fallulah og Carpark North peger på deres bedste live-oplevelse blandt de lokale talenter. Herefter finder en jury bestående af Local Heroes’ partnere den endelige vinder.
Publikumsprisen består af et 25.000 kroners gavekort til instrumentbutikken 4Sound. Her findes vinderen via en afstemning blandt de publikummer, som har oplevet koncerter med Local Heroes-navne gennem det seneste år.

Spar Nord Musikpris bliver uddelt første gang i maj 2014. Alle kunstnere, som bliver udvalgt til Local Heroes, kommer i betragtning til begge priser.

NYHEDER

PROGRAM