Fra Ukendt kunstner til Bent Fabricius-Bjerre

Oprettet: 10-01-2014

Fra Ukendt kunstner til Bent Fabricius-Bjerre

Musikhuzet er klar med årets første trykte program, der præsenterer vinterperioden januar til marts. Det bugner med arrangementer i alle genrer og til alle aldre. Program kan hentes i Kulturbutikken på St. Torv 6 i Rønne.

Vintersæsonen skydes i gang med et godt grin, når Linda P som den første i 2014 indtager scenen med sit helt nye show lørdag den 18. januar. Og der bliver uden tvivl også noget at grine af, når Rune Klan i marts går på scenen med Det stribede show.

Vinteren i Musikhuzet byder på stribevis af store navne, hvor flere koncerter allerede er udsolgt. (Jubilæumskoncert med D-A-D samt 2 x Niels Hausgaard).

Til koncerten med de 3 fra Everybody's Talking: Popdrengen, Rocklegenden og Kongen af Ribe (Jimmy Colding, Billy Cross og Lars Maasbøl) er der stadig billetter.
Det samme gælder for intimkoncerten med Sanne Salomonsen i marts. Hun stiller med Morten Woods (guitar og vokal), Annika Askman (keyboards og vokal) og Nikolaj Steen (guitar, keyboards, percussion, vokal, samt rollen som kapelmester).

I februar gæster Lis Sørensen, der fejrer 30-års jubilæum som solist, Musikhuzet med musikerne Jan Sivertsen (trommer), Poul Halberg (guitar), Jette Schandorf (bas) og Jonas Kragh (guitar) og måneden åbner med de talentfulde rockdrenge i Carpark North, der forventeligt selv udvælger et bornholmske band som opvarmning.

Mange lokale, bornholmske kunstnere finder vej til Raschs Pakhuz denne vinter:

Fast er Den Faste Trio (Thor Backhausen, Lars Juul og Michael Friis) med To Mand Frem.
Nyt er Dr. Friis Blues Clinic, hvor der fra 2014 ikke længere åben konsultation til jam.
Til gengæld vil dagens gæst som det nye selv have en gæst med på scenen.

Og mere lokalt:

- Bornholmske Havz Jazz får besøg af trompetisten Peter Marott
- Bjarne Kure fører an i en ny rundtur i det bornholmske sprog og lokalsamfund
- Rutinerede bornholmske musikere er igen klar med Neil Young Jam
- Henrik Liep præsenterer sit nye samarbejde med bl.a. ”Den Skaldede Kok” i H.O.C.

Til de mindste er der to spændende Kamæleonkoncerter på programmet – og i den bornholmske vinterferie rammer Rosa og Rødderne fra Rouladegade Musikhuzet, med kagekoncert, sjov og dans til sangene fra det populære børne TV-program på DR1.

Valentinsdag venter en fantastisk aften i kærlighedens tegn når Musikhuzet slår dørene op til Dobbeltkoncert med The Beatophonics og bornholmske The Heat-Makers.

Og der er meget mere til de danseglade, fra folkedans til Jensen & Bugge og opvarmning ved bornholmske Folk og Fæ allerede kommende weekend, over hiphop’erne Jonny Hefty & Jøden i februar til dancehall-reggae aften i marts med Ukendt Kunstner.

Ukendt kan man ikke kalde Bent Fabricius-Bjerre, der gæster Musikhuzet i marts med den vidunderlige performer Trine Gadeberg og det lille orkester De Græd. Billetsalget til denne koncert starter på mandag 13. januar kl. 12.00.

NYHEDER

PROGRAM