D-A-D i Musikhuzet

Oprettet: 01-11-2013

Næste år fejrer D-A-D sit 30 års jubilæum og det kommer ikke til at gå stille af. De er ved at planlægge en lang række aktiviteter som vil rulle ud over landet i løbet af 2014 og året skydes i gang med en dansk "klub" turne – i alt 30 koncerter på seks uger. De starter den 28. januar i Frederikshavn og slutter i den 8. marts i Den Grå Hal på Christiania – og Musikhuzet er blandt de udvalgte spillesteder:

”- Det er lidt af en sensation, at så stort et band spiller i det lille musikhuz på Bornholm. Vi er stolte og vi glæder os utrolig meget til at være med til at festliggøre jubilæet med bandet og ikke mindst med alle deres bornholmske fans”, siger Musikhuzets daglige leder Peer Kofoed Andersen.

Og fra D-A-D- lyder ordene:

”- Vi er stadig de samme, så at holde 30 års fødselsdag er føles stadig mere som en joke end en reel kendsgerning... Men, virkeligheden MÅ OG SKAL ses I øjnene og når det er uundgåeligt, så kan vi lige så godt få det bedste ud af det... Så her er hvad vi kommet op med: Lad os spille 30 shows i træk i Danmark, lad os spille 30 shows I Europa. Lad os fejre de små rockklubber og spillesteder der lukkede os ind og gav os de første chancer for at rocke, lad os fejre vores fans ved at give dem en unik svedende, tæt og anderledes oplevelse… og lad os fejre vores fortid og finde ud af hvad det i virkeligheden var der fik os hele vejen hertil”. D-A-D fortsætter: ”- I vores karriere har vi altid koncentreret os om at give vores version af her og nu, men vi vil prøve i eet år, 2014, at kaste al vores frygt for nostalgi og angst for fortid væk - at kigge tilbage og omfavne så meget af vores historie som vi kan få armene rundt om. Og på toppen af det hele, naturligvis, udsende vores 30 yndlingsnumre, fra “Marlboro Man” i 1985 og hele vejen op til “We All Fall Down” fra det seneste album - på dobbelt cd og download – ude 28. januar 2014. Velkommen til vores version af en 30/30/30 oplevelse!”.

D-A-D rammer Musikhuzet Bornholm lørdag den 1. marts kl. 21.00 - for billetter, klik her

NYHEDER

PROGRAM