Sigurd Barrett gæster Musikhuzet i starten af 2013

Oprettet: 10-12-2012

Sigurd Barrett gæster Musikhuzet i starten af 2013 med to shows - en musikalsk rundrejse for børn i alle aldre, samt Swingtime med høj cigarføring til de voksne

Sigurd og Bjørnen Bjørn fejrer i 2013 deres 15 års jubilæum som unikt makkerpar på den danske scene for børneunderholdning, og Sigurd har igennem årerne manifesteret sig som Danmarks børneunderholder nr. 1. Sigurds shows er altid kendetegnede ved en høj professionel standard og stor underholdningsværdi. Jubilæet markeres med en række koncerter rundt i hele landet, hvor den nye Atlas cd vil være det musikalske afsæt for koncerterne, men hvor der naturligvis også vil blive serveret hits fra alle årerne med Sigurds Bjørnetime.

Om eftermiddagen er der lagt op til show af de helt store, når Sigurd Barrett og hans trio blænder op for høj cigarføring og en koncert udover det sædvanlige.

Siden 2002 har Sigurd Barrett Trio imponeret publikum overalt i hele Danmark. Først med turnéen i anledning af ’Leo Mathisens 100 års jubilæum’ og dernæst med turnéen ’Swingtime’, som var en hyldest til nogle af jazz’ens største koryfæer. Sigurd Barrett Trio består udover Sigurd Barrett af trommeslageren Martin Klausen og bassisten Bjarne Christensen, der begge er fænomenale instrumentalister.

Verden rundt med Sigurd & Bjørnen Bjørn
Søndag 13. januar 2013, kl. 13:00

Sigurd Barrett Swingtime
Søndag 13. januar 2013, kl. 15:00

NYHEDER

PROGRAM