TV-2 på Bornholm

Oprettet: 03-05-2012

2011 var året hvor det lykkelige orkester fra Aarhus (nu med dobbelt A) kunne fejre deres 30 års jubilæum.
Og det gjorde de, ikke ved at se tilbage, men ved at se frem og udsende et nyt og stramt komponeret album - "Showtime" - med 11 nye sange om livet døden og kærligheden. Og bandet er ikke bange for at tage fat og se tiden i øjnene.

Og lad bare tage historien endnu engang:

»Vi startede faktisk vores liv som orkester på Bornholm. Dengang hed vi noget andet og var kun kendte for at være et orkester man ringede til, når alle de andre ikke kunne. Vi var så endt på Bornholm på et tidspunkt, fordi en journalistelev på Bornholms Tidende havde skaffet os en forside, mens redaktøren vendte ryggen til. En forside på sektion 2, hvor der stod, at det her, det var nok det fedeste band, som Danmark endnu havde set!«

Bornholm - Bornholm - Bornholm...

TV-2 er også tilbage i Gudhjem og giver igen i år den traditionelle udendørs koncert i den smukke have på Oluf Høst Museet.

Med afsæt i 80'ernes minimalistiske nyrock har TV-2 i de seneste 30 år udviklet sig til et af de mest folkekære danske bands uden at miste skarpheden.
Stilen er præget af dansant, dobbeltbundet (selv)ironi med veludviklet diabolsk tæft for at se durk gennem tidens trends.
Samtidskritik snarere end samfundskritik har udviklet sig til et publikumsskattet speciale for bandet, der typisk kalder sig ’Danmarks kedeligste orkester’.

TV-2 - i Gudhjem
Onsdag 4. juli 2012, kl. 20:00

TV-2 - i Musikhuzet
Torsdag 5. juli 2012, kl. 20:00

Éntre forsalg: 295,00
Éntre dørsalg: 350,00
Bemærk: Børn og unge u. 26 år: kr. 195,-
Venligst fremvis billedlegitimation i døren.
Dørene åbnes: Kl. 19:00

Billetsalget til koncerten i Gudhjem starter onsdag den 9. maj. Der kan ikke reserveres billetter.

NYHEDER

PROGRAM