TV-koncertserie i Bornholms Musikhus

Oprettet: 16-01-2003

Pressemeddelelse
TV-koncertserie i Bornholms Musikhus


Bornholms Musikhus og TV 2/Bornholm går nu i samarbejde om en koncertserie med de bedste navne fra den danske rock og popscene. Koncerterne skal produceres til TV som livekoncerter for senere at blive bragt i TV 2/Danmark og på TV 2/Zulu som en serie programmer med titlen ”Musikhuset”.

Den første af koncerterne er den 5. april, hvor Christian med band spiller i Bornholms Musikhus. Alle navnene i serien kan endnu ikke offentliggøres, fordi der stadig forhandles om datoer.

TV 2/Bornholm monterer Bornholms Musikhus til at blive en produktionsfacilitet med op til 11 kameraer. Det betyder, at det bliver meget let og meget hurtigt at rykke ind i Musikhuset og producere koncerter.

”Det er et strålende samarbejde, og jeg tror, at det kan være med til at løfte både Bornholms Musikhus og kulturlivet på Bornholm,” siger lederen af Bornholms Musik Peer Kofoed Andersen.

TV 2/Bornholm investerer i kablingen af huset, og der bliver i denne og næste uge trukket TV-kabler frem til en boks på bagsiden af Bornholms Musikhus. Her kan TV 2/Bornholms OB-vogn kobles på, og musikhusets teknik bliver dermed løftet op, så det bliver meget enkelt og billigere at producere TV fra stedet.

”Vi har valgt at investere i huset ikke bare fordi vi skal producere de seks koncerter, men fordi vi har ambitioner om at lave endnu mere i samarbejde med Bornholms Musikhus. Det er et godt sted at lave TV,” siger direktør Jan Jørgensen, TV 2/Bornholm.

”Vores ambition er at få topnavne til Bornholm, som ellers ikke ville have givet koncert på øen. Det er en del af den målsætning, vi har lavet, da TV 2/Bornholms budget blev løftet her fra den 1. januar,” siger Jan Jørgensen. ”Vi vil gerne have noget til at ske, som ellers ikke ville have fundet sted.”

”Musikhuset” bliver bragt i to omgange på landsdækkende TV.

Flere oplysninger hos:
Peer Kofoed Andersen
Bornholms Musikhus, 56 95 94 04

Jan Jørgensen
TV 2/Bornholm, 56 93 42 00

Læs mere om koncerten med Christian

NYHEDER

PROGRAM