Søs Fenger afslutter sin Danmarks-turne på Bornholm

Oprettet: 03-10-2011

Søs Fenger, kendt og elsket af de fleste danskere gennem flere generationer, på liveturne.

I 2011 er Søs Fenger aktuel med et nyt dansksproget album og fra august tillige een af hovedpersonerne på TV2 TOPPEN AF POPPEN. – Og det er ikke eneste grund til at glæde sig. Nu kan du også opleve Søs Fenger live med sit orkester i Musikhuzet lørdag den 12. november kl. 21.00.

Gå ikke glip af en uforglemmelige aften i selskab med Søs Fenger og hendes stjerneband. Hør kendisser som f.eks., ”Holder Øje Med Dig”, ”Inderst Inde”, ”Sidste Time”, ”Hvor end jeg går hen”, nyt, som radiohittet ”Kun Et Liv”, men også News hits som ”Du Er” og ”Jeg Elsker dig” er med på repertoiret. Søs har udvalgt en række ynglingssange, fra et stort hitkatalog af favorit sangskrivere.

Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, øser ud af sine mange oplevelser fra sit liv som sangerinde og kvinde - og ikke mindst om sin store passion; musikken og historierne bag de mange, gode sange!

Søs Fenger startede sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco - og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent - og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen.

At hun forstår at forene sødme og styrke er samtidig måske forklaringen på, hvorfor Søs Fenger er blevet rollemodel i flere generationer. Til koncerterne samler Søs et bredt publikum af hele familier til samme event; døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs og hendes sange.

På det nye album, der indeholder dansk pop af høj klasse, med gode og tankevækkende sange, og til koncerterne, vil du opleve Søs Fenger som hele Danmarks mest sødmefyldte, inderlige og renhjertede sangerinde i bedre form end nogensinde før - sådan som hun er elsket mest af alle.

Band: Bjørn Jønsson, trommer, Fredrik Damsgaard, bas/kontrabas, Jonas Krag, guitarer, Steen Rasmussen, tangenter, Vicky Singh, guitar/sang.

Flere detaljer her

NYHEDER

PROGRAM