Sweethearts 3. Juledag

Oprettet: 15-08-2011

Sweethearts - Julegalla med gæster
Tirsdag 27. december 2011, kl. 21:00

Éntre forsalg: 270,00
Éntre dørsalg: 300,00
Genre: Pop
Bemærk: Billetter sælges via www.bornholmbilletten.dk
Dørene åbnes: Kl. 20:00
Sted: Musikhuzet

Sweethearts julegalla har været afholdt de sidste 21 år- Det er højtidens bedste fest.
Sweethearts er noget udover det sædvanlige, både hvad angår sceneoptræden, kostumer og genre - Et band som hver gang giver publikum lidt mere end de forventer.

”Åbn jeres hjerter, glem det grå og triste – lad hverdagen fare” var sloganet på Sweethearts allerførste udgivelse ”Lyk´lig i en verden af musik” der udkom i 92. De platin sælgende albums " Lad hele verden danse”, " Sikken en fest ", " Sikken en julefest " m.fl. har for længst etableret Sweethearts som Danmarks festorkester numero uno.

Med det farverige multitalent Pernille Højmark i front, har Sweethearts tilført musikbranchen et gran salt og bevist at folkelighed og livsglæde ikke er forbeholdt den lavest mulige fællesnævner. Igennem 8 CD og mere end 1000 live jobs har Sweethearts givet publikum en mulighed for at slippe den indre festtrold løs i alle regnbuens farver, og bandet formår igen og igen at efterlade publikum med en fornemmelse af at have fået mere end de kom efter.

Sweethearts består af: Pernille Højmark (vokal), Kim Kidholm (bas), Bo Bistrup (guitar), Peter Michael (keyboards) og Holger Kølle(trommer).
Gæstesolister til julegallaen offentliggøres senere.

Your heart. Our beat. That’s sweet
Billetter sælges via www.bornholmbilletten.dk

Links:
www.youtube.com/watch?v=AAPJD46HmbU&feature=player_embedded


NYHEDER

PROGRAM