Steffen Brandt, Sanne Salomonsen, Kira Skov mfl.

Oprettet: 21-06-2011


Udenfor Sæsonen 2011

I år fejrer koncertrækken Udenfor Sæsonen 10 års jubilæum sammen med Bornholms Kulturuge. Siden begyndelsen i 2002 har Steffen Brandt samlet en perlerække af landets mest anerkendte sangere, musikere og sangskrivere til musikalske topmøder på Bornholm, der har begejstret et talstærkt og trofast publikum.

Udenfor Sæsonen er med andre ord blevet en stærk tradition på Bornholm og er i år blevet præmieret af Statens Kunstråds Musikudvalg for projektets unikke karakter.

Men hvor traditioner er forudsigelige, er Udenfor Sæsonens helt særlige varemærke, det musikalsk uforudsigelige. I år er ingen undtagelse, når Steffen Brandt går på scenen sammen med sangerinderne Sanne Salomonsen og Kira Skov. De bliver blandt andre bakket op af den anmelderroste guitarist Jakob Bro, der har spillet med flere af jazzens helt store verdensnavne.

De medvirkende kunstnere bliver herudover suppleret af Nicolai Munch-Hansen (bas, kapelmester), Ned Ferm (saxofon), Mads Hyhne (trombone), Søren Kjærgaard (piano) samt Jakob Høyer (trommer).

Torsdag den 22. september kl. 20.00
Strandhotellet, Strandpromenaden 7, Sandvig

Fredag den 23. september kl. 20.00
Kyllingemoderen, Christianshøjkroen, Segenvej 46, Almindingen

Lørdag den 24. september kl. 20.00
Gallakoncert, Musikhuzet Bornholm, Store Torv 6, Rønne

Priser: Forsalg kr. 250,- / I døren kr. 275,-.
Biletsalget starter den 1. juli.

Arr.: Musikhuzet Bornholm i samarbejde med Steffen Brandt, Dansk Rock Samråd, Gitte Grønfeld Wille og Bornholms Kulturuge.

Koncertrækken er støttet økonomisk af Bikubenfonden, Bornholm Kulturuge, Bornholms Regionskommunes Musikudvalg samt Dansk Rock Samråd.

NYHEDER

PROGRAM