L.O.C. - forsalget er i gang

Oprettet: 30-05-2011

L.O.C. - forsalget er i gang

Når sommeren er slut og efteråret i fuld gang er Libertineren igen ’on the road’ med sin musik. Bogstaveligt talt bliver alt mellem Frederikshavn og Bornholm besøgt. L.O.C. udtrykker glæden ved at spille sin musik live således:

”Jeg synes ikke, at en plade har fået liv før man har spillet den live, og folk har fået de forskellige indtryk med. Det er ligesom sidste fase af at udgive en plade, synes jeg. Det er meget fint at kunne lave den, men det, der gør den levende eller det der gør, at folk kan tage en plade til sig, er at være ude og spille den live. Så jeg glæder mig rigtig meget til at få alle de nye numre hevet ud af pladen og smidt ud til folk, så de kan få lov at leve for sig selv. Det kan være, der er nogen, der går helt bananas og for evigt vil huske det. Så er det nok for mig. Så længe det betyder noget for en eller anden.”

L.O.C. lover det mest dragende og personlige show til dato med materiale, der trækker på hele bagkataloget. Salget til ’LIBERTINER TOUR’ går i gang mandag 30. maj.
Albummet Libertiner, som er L.O.C.’s femte indeholder singlerne ”Ung For Evigt” og ”Momentet” og gik direkte ind på en førsteplads på Hitlisten og blev ligeledes certificeret guld på release-dagen.

Links: www.loc.nu


L.O.C.
Lørdag 22. oktober 2011, kl. 21:00

Éntre forsalg: 290,00
Éntre dørsalg: 320,00
Genre: Hiphop / Rap
Dørene åbnes: Kl. 20:00
Sted: Musikhuzet

NYHEDER

PROGRAM