21 MAJ GERFAST

LØR / 20:00 / Forsalg: 90,- / Dør: 110,-

Blues / Dørene åbnes 19:00 / Raschs Pakhuz

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 45 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

Jan Gerfast er guitarist, sanger og sangskriver, og har været på den internationale bluesscene i mange år. Han har udviklet sin helt egen stil og lyd ”Groovy Blues”. Hvis Du holder af guitarimprovisation, over Groovy Bluesriffs spillet fra det inderste af sjælen, ja så er du kommet det rette sted hen.

Jan Gerfast har turneret, indspillet og jammet med internationale musikere som: ”Uncle” John Turner, ”Big” Joe Turner, Angela Brown, Junior Wells, Willie ”The Touch” Hayes, Erin Jaimes og mange flere.

Han har udgivet 11 musikalbums i eget navn. De 2 første af disse er udkommet på det danske pladeselskab ”Kick Music”. (Rollin´ With The Blues - 1992 & Second Coming - 1993).

Det nyeste album fra december 2021 er "GERFAST" - "Legendary Grooves". Albumet findes til salg som CD, Vinyl og Digital genom CD-Baby globalt men også som fysiske udgaver på Live-Koncerterne. Ligesom disse 3 albums: "Black & White" - 2018, "Hippies United" - 2013 og "In The Woods" - 2014, en jamsession fra 2001 tilegnet Gönge-Skoven, hvor han kommer fra, og nu er han tilbage der som beboer i Osby.

Jan Gerfast har spillet mere end 3.000 koncerter og festivals i Europa.
Jan Gerfast - Bio

Jan Gerfast blev født i 1954 i den lille by Osby i Sverige. Han begyndte at spille bluesguitar i slutningen af 60´erne. I 70´erne levede Jan som vagabond. Han opholdt sig blandt mange steder bla i Frankrig, hvor han ernærede sig som gademusikant i Paris. Noget senere kom han ind at spille i en jazzklub.

Han drog dog hjem til Sverige igen og startede et band med navnet ”Blue Night”. Bandet spillede eksperimental rockmusik. På det tidspunkt levede Jan en slags hippietilværelse i de svenske skove. I begyndelsen af 80´erne var Jan backup for adskillige svenske musiknavne, både ved livekoncerter og som studiemusiker.

Sidst i 80´erne fik han formet sit bluesband og spillede en masse livejobs i Sverige. Populariteten steg og optrædenerne bredte sig til resten af Skandinavien, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg, Frankrig, Polen etc.

GERFAST skal helt klart opleves live. Det har mange fans forlængst erkendt. Og Jan vil nu arbejde for at få sin indlevende "Groovy Blues" ud til mange flere af de danske spillesteder og meget gerne også nogle fler festivals.


Genre:Blues
Bemærk:Kombineret stå- & siddekoncert.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

VIDEO

WEBSITE


27 MAJ FYR & FLAMME

FRE / 21:00 / Forsalg: 270,- / Dør: 320,-

Pop / Dørene åbnes 20:00 / Musikhuzet

FYR OG FLAMME TAGER PÅ DANMARKSTURNÉ
Intet mindre end 18 spillesteder lægger dansegulv til, når Fyr Og Flamme, sætter ild til det danske koncert-forår med hits og fest i hele landet!

Du kan godt begynde at kridte danseskoene! For ovenpå udgivelsen af et hitspækket debutalbum og dertil en fuldstændig udsolgt sensommerturné, er Danmarks ukronede dansegulvskonger, Fyr Og Flamme, endelig klar med nye koncerter.

Og denne gang kommer hitduoen hele landet rundt. Der er tour-start i Struer den 7. april, og festen slutter først, når tonerne fra den sidste synthesizer har lydt og glimmertårerne er trillet ned ad de storsmilende kinder på publikum i et, forhåbentligt, udsolgt Store VEGA i København, lørdag den 28. maj.

Som selvudnævnte “teenageidoler, dine forældre kan forstå”, har de to kreative legekammerater, Jesper Groth og Laurits Emanuel, sammen fundet ind til et helstøbt udtryk i et musikalsk krydsfelt mellem rendyrket 80’er-nostalgi og moderne dansksproget pop, som fra første stortrommeslag sender signaler til dansefødderne såvel som hjertekulen.

Debutsinglen, ’Menneskeforbruger’, tændte den første glød i danskerne og satte, sidste år, hurtigt sit præg på de danske radiokanaler og musikforbrugernes streaming-vaner. Opfølgeren, ’Kamæleon’, blev endnu en hitsingle og i foråret 2021 bragede Fyr Og Flamme for alvor ind i alle vores hjerter – og siden hos millioner af TV-seere – da dansegulvs-hymnen, ’Øve Os På Hinanden’, blev endnu en evergreen i Dansk Melodi Granprix.

Det selvbetitlede debutalbum ramte gaden i august måned og mon ikke den både står på velkendte hits og helt ny musik, når Fyr Og Flamme indtager foråret 2022!


Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert. Unge under 26 år kan købe billet i forsalg for 175 kr. - billedlegitimation skal kunne vises på forlangende.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

VIDEO


28 MAJ PRISMA

LØR / 21:00 / Forsalg: 50,- / Dør: 80,-

Poprock / Dørene åbnes 20:00 / Raschs Pakhuz

Den danske søskendeduo PRISMA har siden deres udgivelse af singlen “I Never Wanted To Meet You” i marts 2021, spredt ringe i vandet hos lytterne og har markeret sig som et nyt og lovende musikalsk projekt.

Frida og Sirid Møl Kristensen begyndte i 2014 at lave musik sammen på barndomsværelset, og inspireret af artister som Agnes Obel og og The
Raveonettes, har søstrene ramt en nordisk nerve, der inviterer lytteren ind i et filmisk og drømmende univers.

Deres numre er især kendetegnede af deres sfæriske og velklingende flerstemmige vokaler, der svæver på en minimalistisk og tung produktion af støjende guitarer og elektroniske soundscapes.

Lyrikken tager udgangspunkt i det nære, og rummer stærke følelser og personlige historier; både om livets store spørgsmål, og om Frida og Sirids søsterforhold, og spænder over et bredt følelsesmæssigt spektrum.

I november 2020 udgav duoen deres debut EP “Her”, som med sine seks sange udgjorde en fortælling om livets cyklus; fødsel, barndom, ungdom, voksenliv, død og genfødsel.

I maj 2021 udgav de deres anden EP “Inside Out”, som er en coming-of-age-fortælling, hvor de med musikken afsøger deres udvikling som individer.

Musikken har et in-your-face-output med en upoleret kant, masser af nerve, som er et oprør med samfundets båse.

EP’en modtog 6 stjerner af GAFFA med ordene:
“Det er i virkeligheden svært at få armene ned, når det går op for en, at vi har at gøre med noget så sjældent som et stykke originalt, medrivende alt-pop, med punkede tendenser. Fra Danmark!”, lyder det fra magasinets anmelder, som her beskriver åbningsnummeret “Seven Greedy Girls”.

I anledningen af udgivelsen spillede PRISMA to udsolgte koncerter i København, som ligeledes af GAFFA fik 5 stjerner.


KONCERTEN ER ARRANGERET I SAMARBEJDE MED CLUB RISING HVOR DU SOM MEDLEM KAN KOMME TIL KONCERTER MED UPCOMING MUSIK FOR KUN 30 KR.


Support: Petra og Nanna Liv
PS:
Petra og Nanna Liv


Petra og Nanna Liv og er to piger på henholdsvis 19 og 18 år. Sammen er de Soul Pieces.
De spiller begge ukulele, synger pop musik og skriver også selv sange.
Den 28. maj er de opvarmning til PRISMA i Raschs Pakhuz ved Musikhuzet i Rønne, hvor de skal spille to cover numre og en duet, som hedder "Du Er En Vinder" af Emma Rosa.
Budskabet i "Du Er En Vinder" er, at hvis du fokuserer på dine succeser hver dag, vil du se dig selv som en vinder hver dag.
De giver budskaber igennem musik og deres YouTube kanaler.
I kan følge deres sangkanaler: Petra Steinthorsson og Nanna Liv.
Og Spotify: Petra Steinthorsson
De glæder sig mega meget til at optræde og håber I vil komme og høre dem.


Arrangør: Arrangeret i samarbejde med Club Rising.


Support:Petra og Nanna Liv
Genre:Poprock
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Club Rising.

VIDEO


03 JUN RING THEM BELLS

FRE / 21:00 / Forsalg: 150,- / Dør: 175,-

Rock / Dørene åbnes 20:00 / Raschs Pakhuz

Ring Them Bells offentliggør nye koncerter

Ring Them Bells indtager de danske live-scener med koncerter på BETA i København lørdag den 14. maj og i Musikhuzet på Bornholm fredag den 3. juni. Flere shows bliver offentliggjort senere på året.

Ring Them Bells er i topform med tre 5-stjernede live-anmeldelser i træk, hvor Fyens Stiftstidende kalder dem ”en berusende oplevelse”, mens Gaffa beskriver dem som ”en stor attraktion”. Devolution konstaterer, at ”der er intet at sige til, at det danske band har været på alles læber den seneste tid”, og at ”bandet ejede den ikoniske scene” (Store Vega).

Samtidig blev bandets seneste single ’The Fall’ årets sjette mest spillede nummer på P6 Beat i 2021, og P6 udvalgte desuden Ring Them Bells som et af kun to bands til at spille live-koncert i radioen under Spil Dansk Ugen. Bandet har netop udgivet næste single ”Capitol Hill”, som er en intim og bevægende duet med Kira Skov, der allerede begår sig på spillelister og radiostationer i Danmark, Tyskland, UK og Australien.

Ring Them Bells’ koncerter i 2022 understøtter bandets kommende album – opfølgeren til det anmelderroste ’Things That Come Slow’ –, der udkommer i oktober. Ligesom det bliver tilfældet med dét album, inviterer bandet ved de kommende koncerter spændende gæste-artister med på scenen.

Seneste live-anmeldelser af Ring Them Bells:

☆☆☆☆☆ – Gaffa ”Et scoop […] en stor attraktion på landets spillesteder”
☆☆☆☆☆ – Fyens Stiftstidende ”En berusende oplevelse”
☆☆☆☆☆ – Devilution ”Der er intet at sige til, at det danske band har været på alles læber den seneste tid” [...] ”Et af Danmarks bedste livebands”.


KONCERTEN ER ARRANGERET I SAMARBEJDE MED CLUB RISING HVOR DU SOM MEDLEM KAN KOMME TIL KONCERTER MED UPCOMING MUSIK FOR KUN 30 KR.

Arrangør: Arrangeret i samarbejde med Club Rising.


Genre:Rock
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Club Rising.

VIDEO

VIDEO


04 JUN KRISTIAN JØRGENSEN MØDER DEN FASTE TRIO - I SVANEKE

LØR / 15:30 / Forsalg: 120,- / Dør: 140,-

Jazz / Dørene åbnes 14:45 / Svanekegaarden, Skippergade 2-8, Svaneke

Jazz på Svanekegaarden med Den Faste Trio, Thor Backhausen, Lars Juul og Michael Friis, og dagens gæst: Kristian Jørgensen.

Denne gang er det uden Lars Juul, men med Henrik Salinas på guitar.

Kristian Jørgensen, bliver ofte kaldt Svend Asmussens arvtager, er bl.a. leder egen kvartet, “Kristian Jørgensen Kvartet”. Derudover spiller han ofte med Thor Backhausen og Paul Banks.

Kristian begyndte at spille violin, da han var 8, og dannede som 12-årig drengebandet Gadevang Swing Central, der vakte opsigt i TV og radio. Kristian modtog i 1983 jazzprisen Sørens Penge og medvirkede samme år, som 15 årig, på plade med pianisten Duke Jordan. Har siden da været centralt placeret på den danske jazzscene. I 1991 afgangseksamen (med et 13 tal) fra Rytmisk Konservatorium, hvor han fra tid til anden fungerer som lærer.

Kristian Jørgensen fører med sin varme tone, det levende og tænksomme violinspil, den stolte danske jazzviolintradition videre på fornemste vis. Hans musikalske alsidighed har bragt ham vidt omkring og gjort ham efterspurgt i andre genrer end jazzen. Lige som han også er efterspurgt som underviser/inspirator indenfor feltet “rytmisk violin”.

Kristian Jørgensen har modtaget følgende anerkendelser: Ben Webster Prisen - JASA-prisen - “Sørens Penge” - Karrebæksminde Jazzfestivals Pris - Einar Høyvanlds Fonds legat - Trommens Kulturpris - sammen med Tango Orkestret.

Den Faste Trio består af Thor Backhausen, Lars Juul og Michael Friis, og de seneste tolv år har de været fast huzorkester med jazz og blues i Musikhuzet. Denne gang er det som tidligere nævnt uden Lars Juul, men med Henrik Salinas på guitar.

Michael Friis er basguitarist, bosiddende på Bornholm. Han har spillet med bl.a. Sebastian, Søren Kragh-Jacobsen, Lis Sørensen og Lasse & Mathilde. I perioder har han været medlem af faste konstellationer, bl.a. rock-bandet Culpepers Orchard og jazz-orkesteret Anima. I de senere år har han sat sit store præg på det bornholmske musik- og kulturliv som aktiv musiker i masser af sammenhænge, bl.a. Bornholmerrevyen, og i sine "Blues Clinics" og jamsessions.

Thor Backhausen er født i Gudhjem, uddannet keramiker og har gennem årene spillet med bl.a. Lone Kellermann, Lasse og Mathilde, Bjarne Liller, Niels Skousen, Peter Thorup, Jens Rugsted, Billy Cross, Tom McEwan og mange mange flere. Thor har også deltaget i forskellige faste konstellationer som Delta Blues Band, Culpepers Orchard, Jazzbizz og flere andre. Thor Backhausen gør en stor indsats for det bornholmske musikliv, dels som aktiv musiker i Den Faste Trio, men også som rådgiver for enkelte arrangører, som kan trække på hans enorme viden og ekspertise.

Herboende Henrik Salinas spiller guitar og bas og har gennem de seneste 25 år optrådt i forskellige musikalske sammenhænge her på Bornholm bl.a. The Förders, Trioen Kofoed, Salinas & Friis, De Mænd, Ibsker Soul Service og ikke mindst sammen med Thor Backhausen.


Arrangør: Musikhuzet i samarbejde med Svanekegaarden.


Genre:Jazz
Bemærk:Siddende koncert - unummererede pladser. Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 90,- i Kulturbutikken og på Svanekegaarden.
Dørene åbnes:Kl. 14:45
Sted:Svanekegaarden, Skippergade 2-8, Svaneke
Arrangør:Musikhuzet i samarbejde med Svanekegaarden.

10 JUN THOBY & FRIENDS

FRE / 21:00 / Forsalg: 50,- / Dør: 100,-

CLUBBING / Dørene åbnes 20:00 / Raschs Pakhuz

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 25 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

Den pris nominerede danske DJ & Producer Thoby slår endnu engang vejen forbi Bornholm med hans "Thoby & Friends" Show

Og med sig denne gang har han blandt andet amerikanske "Cancun" som de fleste af jer nok kender fra numre som "Jumanji", "Rattlesnake" & "All Designer" med danske Hedegaard.

Ud over Cancun har vi denne aften også fornøjelsen af DJ'sne Nicki Nirmal & Launo.

Så skynd dig at hive fat i din ven, veninde, kæreste og køb billet for fredag D. 10 Juni er der lagt op til et brag af en fest i Raschs Pakhuz

Vi glæder os til at se jer!


Genre:CLUBBING
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

11 JUN HEIDI MATTSSON - I GUDHJEM

LØR / 20:00 / Forsalg: 80,- / Dør: 100,-

Pop / Dørene åbnes 19:00 / Scala Gudhjem, Brøddegade 10, 3760 Gudhjem

”Det føles altid som at vende hjem, når færgen forlader ”ovre” og rammer havnen i Rønne. Med rødderne dybt forankret i klippeøen, kommer jeg og får min vigtige dosis af Bornholm. Selvom, at jeg har spillet mange steder, er Bornholm stadig det allermest specielle for mig. Det er hjem og hjertevarme”.

Heidi Mattsson er en countryfolk sangerinde og sangskriver hvis koncertformat både giver plads til fortællingerne i sangene, såvel som i pauserne. Det er dansk poesi pakket ind i en nyfortolkning af bluegrass, altid med den stærke melodi i centrum.

Heidi Mattsson har udover sin solistiske karriere sin faste gang i det danske folk/pop band ”Songs for Iris.”

Denne aften kan du opleve musikken i samarbejde med guitarist Emil Meinild, som er velbevandret i det danske folkemusik miljø. Han er fast guitarist i radioværten Alex Nyborg Madsens band ACOF (A circle of Friends) og andre projekter. De to musikere er i færd med at lave en ny dansksproget plade, så der kommer mange nye sange på bordet til denne koncert. Det er et projekt som har været undervejs i mange år, siden de to musikere opdagede en fælles passion for bluegrass og old time.

Udgivelser
Tales & Lies : 2011 (Songs for Iris)
Mamas Sadness : 2013
Let's Begin : 2015 (Songs for Iris)
Mending : 2017 (Songs for Iris)


Lydtapet ****
”I like songs about horses, railroads, land, Judgment Day, family, hard times, whiskey, courtship, marriage, adultery, separation, murder, war, prison, rambling, damnation, home, salvation, death, pride, humor, piety, rebellion, patriotism, larceny, determination, tragedy, rowdiness, heartbreak and love. And Mother. And God.” // Johnny Cash. Det kan næppe siges bedre, og det forsøger Heidi Mattsson heller ikke at gøre. I stedet spiller hun musik og skriver tekster, der hylder mesteren og hans ligemænd m/k, men også kan stå på egne ben. Det sørger Heidis blide vokal og det umiskendelige strejf af nordisk folk musik for.

GAFFA ****
Hvor er det forfriskende at høre country, der hverken lefler for alternative- eller linedance-under-genrerne. Det er nærmest mountain-sange, Heidi Mattson synger, og det er umuligt at høre, om det er nyt eller gammelt. Samlet er det en meget fin og feminin country, med masser af folk i den sparsomme lyd. Der er nemlig ikke særlig meget lyd, ud over det spinkle fingerspil, men hvad der er, fungerer rigtig fint. Både bas, kor, Rhodes og trommer, de få gange man lægger mærke til dem. Og det er heldigt, for det er jo stemmen, det hele står og falder med, og den kan sagtens bære det. En rigtig vellykket stemme, der glider uden om alle klichéerne og leverer små historier og skæbner, man gider tro på. Skiftevis skrøbelig, stærk og håbefuld, men hele tiden troværdig. Heidi vinder på sin ægthed, og skipper alle tricks og bling.

Bornholms Tidende
Her var et føleligt nærvær, kant og nerve, udtrykt gennem en stemme, der svingede sikkert mellem det nænsomme, det uskyldsrene, over i det dramatisk betonende. De vokale virkemidler var (mål)bevidste og fungerede overbevisende.... Nej, her var træfsikre tekster med sjæl og en egen melodiøsitet som man virkelig anstrengte sig for at lytte til.


Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Scala Gudhjem, Brøddegade 10, 3760 Gudhjem

19 JUN EKSTRA: EN STAND-UP EFTERMIDDAG MED ANDERS MATTHESEN

SØN / 16:00 / Forsalg: 395,- / Dør: 395,-

StandUp / Dørene åbnes 15:00 / Musikhuzet

´JOKES – fra en hvid, straight mand´

Anders Matthesen er tilbage med spritny stand-up som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes.

Turnéen har fået titlen: ´JOKES – fra en hvid, straight mand´.

Som sædvanligt tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle, og hans groteske og underfundige observationer af det vi alle sammen kender, græmmes og undres over. Emnerne er vidunderligt blandede og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes masser af jokes – og den helt store, kæmpe ’griner’.

Det nye stand-up materiale blev til på Fanø i efteråret 2021. Siden da er det blevet udviklet og finjusteret ved en række dinér-shows udelukkende på ´Kongekilden´ i Klampenborg, hvor bunker af nye jokes og bits er kommet til undervejs. Kun de bedste er overlevet og ser nu dagens lys i færdig form på Matthesens kommende, nye turné.

Billetter til Matthesens turnéer bliver vanen tro at revet væk. Så er man en af dem der vil opleve, hvad han nu har fundet på, bør man holde øje med spillestedernes datoer og sikre sig billet inden længe.


Anders fortæller

Jeg tror vi allesammen har længtes efter noget at grine af. Og jeg har virkelig savnet at optræde og komme ud og optræde og møde mit elskede livepublikum. Jeg kan slet ikke vente på at se dem alle sammen på spillestederne. Denne gang bliver det ren stand-up fra øverste hylde. Hvis det skal lade sig gøre at turnere under pandemi og krig, er det nødvendig med et let-omstilleligt set-up … så det eneste jeg har med er mikrofonen, mig selv … og jokes – masser af jokes.

Gør jer klar … Det bliver optur!!

--

Billetsalget starter onsdag 20. april 2022 kl. 12:00


Genre:StandUp
Dørene åbnes:Kl. 15:00
Sted:Musikhuzet

19 JUN UDSOLGT: EN STAND-UP AFTEN MED ANDERS MATTHESEN

SØN / 19:00 / Forsalg: 395,- / Dør: 395,-

StandUp / Dørene åbnes 18:00 / Musikhuzet

´JOKES – fra en hvid, straight mand´

Anders Matthesen er tilbage med spritny stand-up som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes.

Turnéen har fået titlen: ´JOKES – fra en hvid, straight mand´.

Som sædvanligt tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle, og hans groteske og underfundige observationer af det vi alle sammen kender, græmmes og undres over. Emnerne er vidunderligt blandede og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes masser af jokes – og den helt store, kæmpe ’griner’.

Det nye stand-up materiale blev til på Fanø i efteråret 2021. Siden da er det blevet udviklet og finjusteret ved en række dinér-shows udelukkende på ´Kongekilden´ i Klampenborg, hvor bunker af nye jokes og bits er kommet til undervejs. Kun de bedste er overlevet og ser nu dagens lys i færdig form på Matthesens kommende, nye turné.

Billetter til Matthesens turnéer bliver vanen tro at revet væk. Så er man en af dem der vil opleve, hvad han nu har fundet på, bør man holde øje med spillestedernes datoer og sikre sig billet inden længe.


Anders fortæller

Jeg tror vi allesammen har længtes efter noget at grine af. Og jeg har virkelig savnet at optræde og komme ud og optræde og møde mit elskede livepublikum. Jeg kan slet ikke vente på at se dem alle sammen på spillestederne. Denne gang bliver det ren stand-up fra øverste hylde. Hvis det skal lade sig gøre at turnere under pandemi og krig, er det nødvendig med et let-omstilleligt set-up … så det eneste jeg har med er mikrofonen, mig selv … og jokes – masser af jokes.

Gør jer klar … Det bliver optur!!

--

Billetsalget starter onsdag 13. april 2022 kl. 12:00


Genre:StandUp
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Musikhuzet

24 JUN LUCKY LO

FRE / 21:00 / Forsalg: 150,- / Dør: 175,-

Pop / Dørene åbnes 20:00 / Raschs Pakhuz

Lucky Lo, den svenske multi-instrumentalist og sangskriver Lo Ersares alt-pop pseudonym, er som et spil hinkesten. Hun springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede. Og ligesom legens mangefarvede ruder af kridt, afdækker Lo og hendes band nyt land og emner af både lyse og mørke nuancer, imens Lo Ersares ærlige, inderlige og oprigtige vokal skinner altid igennem.

Lo er oprindeligt fra Umeå i Sverige, men flyttede til København i 2014 som gademusikant, der hyppigt besøgte kanalerne i Christianshavn med hendes instrument, banjoen. Men baggrunden i folkemusik er langtfra hendes eneste inspirationskilde. Lucky Lo’s alt-pop trækker også fra hendes vidtgående musikalske interesser for alt fra fri improvisation til bulgarsk vokalmusik. Lo er også påvirket af den pulserende popmusik, der kommer fra hendes andet hjem, Japan, som hun har tilbragt en del tid i, såvel som DIY-punkscenen fra hendes hjemby i Sverige.

For den ihærdige lytter er Lucky Los musik både frodig, farverig og overraskende. For den dansende lytter vil musikken være groovy, funky og glædesfuld. Og for dem der lytter efter andre forbindelser, er musikken følsom, ærlig og oprigtig. Lucky Lo’s debutalbum er en helt enestående alt-pop-støbning og vil blive udgivet via Tambourhinoceros.KONCERTEN ER ARRANGERET I SAMARBEJDE MED CLUB RISING HVOR DU SOM MEDLEM KAN KOMME TIL KONCERTER MED UPCOMING MUSIK FOR KUN 30 KR.

Arrangør: Arrangeret i samarbejde med Club Rising.


Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Club Rising.

VIDEO


02 SEP BRIMHEIM

FRE / 21:00 / Forsalg: 150,- / Dør: 175,-

Alternative/indie / Dørene åbnes 20:00 / Raschs Pakhuz

»Fuck, hvor er jeg dårlig til at leve livet!« har dansk-færøske Brimheim sagt om sig selv – spoken like a true millennial.

Ikke desto mindre har hendes indre eksistentielle kaos affødt et usædvanlig smukt gothpop-univers, hvor bedrøvet guitar i samspil med hendes dybe, inderlige stemme kan få tiden til at stå stille.

Bag navnet Brimheim finder man sangerinde og sangskriver Helena Heinesen Rebensdorff, hvis kunstnernavn betyder ‘brændingens hjem’ og stammer fra hendes færøske ophav.

Som en krydsning mellem PJ Harvey og Caroline Polachek besidder hun et følelsesmæssigt mørke og en rocket mystik, der bliver løftet af poppens lovning på fængslende omkvæd og enkle melodier. Teksterne er ængstelige og emmer af eksistentiel forvirring og sårbarhed, men melankolien bliver altid omfavnet af humor og håb.

Brimheim udgav sin debut-EP ‘Myself Misspelled’ i efteråret 2020 og høstede store roser fra adskillige danske medier og dagblade. Singlen ‘Exquisite Bliss’ blev desuden ‘Ugens Uundgåelige’ på P3 og fik plads top track-listen hos Soundvenue, der desuden udnævnte Brimheim til én af årets ‘Springere’. 2020 var også året, hvor blev Brimheim nomineret til den danske kritikerpris ‘Steppeulven’ i kategorien ‘Årets håb’.


KONCERTEN ER ARRANGERET I SAMARBEJDE MED CLUB RISING HVOR DU SOM MEDLEM KAN KOMME TIL KONCERTER MED UPCOMING MUSIK FOR KUN 30 KR.


Genre:Alternative/indie
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

VIDEO


9 SEP RAISE YOUR HORNS

FRE / 16:00 / Forsalg: 520,- / Dør: 650,-

Metal / Dørene åbnes 15:00 / Musikhuzet

Fredag åbner døren kl. 15.00
Lørdag åbner døren kl. 13.00

Se raiseyourhorns.dk for info.


Genre:Metal
Bemærk:Billetten gælder til begge dage.
Dørene åbnes:Kl. 15:00
Sted:Musikhuzet

WEBSITE

WEBSITE


15 SEP JAN GINTBERG - DØD ELLER LEENDE

TOR / 19:00 / Forsalg: 395,- / Dør: 395,-

Comedy / Dørene åbnes 18:00 / Musikhuzet

JAN GINTBERG – DØD ELLER LEENDE - NYT COMEDYSHOW 2021

Danmarks speedsnakkende comedy enspænder er tilbage! Manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, er klar til at få danskerne til se livet i øjnene og vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid. Hans nye show ”Død eller Leende” rejser i efteråret 2021 ud mod solnedgangen i en ny drabelig Danmarksturné.

Fra sit arbejdsværksted på et nedlagt kloster for udskammede udtaler Jan G. via brevdue:

”Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig, eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien!”

Det bliver et stærk satirisk og personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio og privilegieblindhed - og selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra dramainteressante forhold mellem dem med og uden.

”Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben… Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud!’”, slutter Gintberg iklædt tidens tern og tophue.

Fang Jan Gintberg ”Død eller Leende” i hele landet næste år. Vi anbefaler, at du sikrer dig billet nu, hvis vi skulle stå med en enten-eller-situation på hånden

Arrangør: NKMusic, Sdr. Villavej 6, 3700 Rønne


Genre:Comedy
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:NKMusic, Sdr. Villavej 6, 3700 Rønne

01 OKT BREGENBORGBAND

LØR / 20:00 / Forsalg: 190,- / Dør: 220,-

Folkrock / Dørene åbnes 19:00 / Musikhuzet

BregenborgBAND er et dansk folk/rock band, bestående af 6 garvede folk-musikere fra Jylland og Sjælland. Bandet har eksisteret siden år 2000 og er i løbet af de seneste 21 år blevet et etableret navn på den danske folk/rock scene.

Bandet er et kendt navn i Tønder, hvor de i 20 år har spillet under Tønderfestivalen. Det er også blevet til en del koncerter på Skagenfestivalen og andre festivaler i Danmark og en turne til Irland, hvor BregenborgBAND bl.a. spillede i The Church på Sct. Patrick´s Day i Dublin.

Med koncerter over hele landet – fra Bornholm til Skagen – har bandet leveret traditionelle og nyere folk songs i deres helt egen stil. Grundlaget for bandet musik har i mange år for en stor del været de kendte irske sangskrivere som Pete St. John, Phil Coulter, The Dubliners ligesom de skotske bands Runrig og Wolfstone har leveret materiale til bandets repetoire. Det er blevet til 4 CDer i tidens løb, som alle kan høres på Spotify og iTunes mm.

Bandet har for nylig skiftet forsanger: Skotten Norrie McGregor har i en menneskealder spillet på pupper og klupper over hele Skotland og de seneste 15 år i det meste af Danmark.

BregenborgBAND består af:

Norrie McGregor: Lead Vocal
Ole Bregenborg: Guitar og sang
Leif Hansen: Violin og Harmonika sang
Bjarne Friis: Mandolin, Banjo, Fløjte, Sækkepibe, sang
Kim Lock-Lorentzen: Bas og sang
Mads Sand: Trommer


Genre:Folkrock
Bemærk:Unummererede siddepladser
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

06 OKT MARK LE FÊVRE ”HELDIG”

TOR / 19:00 / Forsalg: 255,- / Dør: 255,-

StandUp / Dørene åbnes 18:00 / Musikhuzet

Med showet HELDIG er Mark på en mission, han selv omtaler som: ”At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skide meget at grine af”. HELDIG kredser bl.a. om at få en chance til, at omfavne de bump livet giver en på vejen i stedet for altid at male fanden på væggen.

Idéen til det nye One-man show HELDIG tog faktisk sit udspring i BØVL, hvor han arbejdede med moralen: ”at det ikke kan betale sig at bekymre sig, da ens største frygt sjældent bliver til virkelighed”.

Det skulle vise sig, at netop den morale efterfølgende havde et tragikomisk udfald i komikerens eget liv. En uge efter showet havde haft premiere på tv, fik Mark beskeden fra sin læge om, at de troede han havde kræft. ”Mennesket i mig var bange, men komikeren i mig var dybt imponeret over timingen! To ting er stensikkert: 1: Jeg glæder mig til at komme ud med mit nye show. 2: Jeg tør fandeme ikke have en stor morale med” – siger en i øvrigt fit-for-fight Mark le Fêvre.

Mark le Fêvres nye landsdækkende tour HELDIG har premiere den 30. september 2021 på Bremen Teater i København.

Varighed: 1x75min uden pause.

Arrangør: Tajmer Booking og Management Søndre Allé 17, 4600, Køge, Danmark


Genre:StandUp
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:Tajmer Booking og Management Søndre Allé 17, 4600, Køge, Danmark

WEBSITE

VIDEO


07 OKT SIGNE SVENDSEN SOLO

FRE / 20:00 / Forsalg: 195,- / Dør: 250,-

Poprock / Dørene åbnes 19:00 / Musikhuzet

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 98 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

Signe Svendsen er helt alene på scenen, men med sine historier, et arsenal af små virkemidler og et fuldkomment nærvær, opstår der sammen med publikum et rum, så hun aldrig står der ensom.

”Jeg skriver jo med afsæt i mit liv, men det skal helst blive til en fælles fortælling, når jeg står på scenen. Vi rammes jo alle af det liv, der både forbløffer, spænder ben og løfter os op. Jeg laver derfor altid en pagt med publikum, når jeg træder op på scenen alene. Vi er i det her sammen! Og det vil folk gerne. Den direkte kontakt imellem dem og mig. Definitionen på fællesskab,” fortæller hun.

Signe Svendsen kan noget med følelser og er som få i stand til at synge sange om det der virkelig betyder noget: fællesskab, nærvær, medmenneskelighed og relationer. Signe både rører og underholder på samme tid, og sangenes fortællinger er iklædt en musikalsk enkelthed, der gør dem familiære og får dem til at kravle helt ind under huden.

Hun har i årevis betrådt de samme scener rundt om i landet, sammen med Niels Hausgaard, med eget band og oftere og oftere helt alene, og nu kommer hun igen til Musikhuzet Bornholm.


Genre:Poprock
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

VIDEO


08 OKT COPENHAGEN DRUMMERS - FEEL GOOD TOUR

LØR / 20:00 / Forsalg: 369,- / Dør: 389,-

Drumshow / Dørene åbnes 19:00 / Musikhuzet

FEEL GOOD TOUR - Nyt show med Copenhagen Drummers

Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers brager igennem med deres spritnye show: FEEL GOOD TOUR

Der er lagt op til et brag af en fest i selskab med drengene fra det energiske og kreative trommeband Copenhagen Drummers. Du får serveret et trommeshow, hvor utraditionelle instrumenter, alternative genre-clash’, tunge beats og melodiske passager bryder rammerne for, hvad du kan forvente af en koncert. Med både koreografi, interaktion og humor krydret med et enestående og særpræget lysshow, tager drengene dig med ind i et fantasifuldt univers, der uden tvivl vil tryllebinde og få dig til at længes efter mere.

FEEL GOOD TOUR er Copenhagen Drummers første show efter deres jubilæumssucces i 2020. Denne gang er perspektivet fremadskuende og stærkt fokuseret på glæde, begejstring og højt humør. Endnu en gang tager drengene trommespil og den gængse koncertoplevelse til helt nye højder!

”Vi glæder os som små børn til at komme rundt i landet og spille for folk igen. Vi lever af den energi vi får fra publikum, og vi har savnet det helt vildt. Den her turné er unik, fordi det bliver en forløsning efter corona-krisen, og oven i hatten har vi en hel del nye numre klar, som vi slet ikke kan vente med at spille live for publikum for første gang nogensinde”, lyder det fra Copenhagen Drummers.

Gennem de seneste 7 år har drengene turneret Danmark tyndt med egne shows og udgivet flere tracks, blandt andet EM-hittet Et Yndigt Land. De har desuden optrådt i forbindelse med flere store tv-begivenheder, såsom DR’s Store Juleshow, Hjertegalla og HKH Kronpris Frederiks’s 50-års fødselsdag, som fandt sted i et fyldt Royal Arena.

Copenhagen Drummers blev for alvor sat på verdenskortet, da de for mere end 10 år siden vandt TALENT 2010 på DR1. Siden dengang har de spillet mere end tusind shows i både ind- og udland, og i 2013 kulminerede det, da de sammen med Emmelie De Forest vandt Det Internationale Melodi Grand Prix.

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. I en verden bygget op om traditioner og historie, og en firkantet hverdag fyldt med regler for, hvordan trommespil skulle udføres, opstod et kreativt behov. Det var her Copenhagen Drummers blev skabt som et fristed for skæve idéer og tanker omkring, hvordan trommespil også kunne udføres. Kombinationen af disciplin, præcision, talent og lysten til at udforske alle facetter trommespillet, er blevet opskriften på deres succes.


Genre:Drumshow
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

VIDEO


14 OKT ORM

FRE / 21:00 / Forsalg: 170,- / Dør: 200,-

Metal / Dørene åbnes 20:00 / Musikhuzet

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 115 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--
ORM spiller mørket ind over Danmark til efteråret

Det bornholmske black metal band følger op på deres seneste totalt udsolgte koncerter i København, og tager på turné i hele landet i efteråret 2022.

ORMs popularitet i det danske metalmiljø er ikke til at tage fejl af, og deres tidligere udgivelser; albummet ‘Ir’ fra 2019 og EP’en ’Mit Blod’ fra 2020, er blevet skamrost af anmeldere fra blandt andet Politiken, Information og GAFFA.

Musikalsk bliver man blæst omkuld af ORMs omskiftelige og dragende univers, hvor mytiske fortællinger om menneske og natur går i symbiose med storslået, melodisk og samtidigt rå og direkte black metal.

Bandets tårnhøje ambitioner og uhørte grad af musikalsk kompromisløshed cementeres især, når de spiller live – hvilket de senest demonstrerede foran et udsolgt Hotel Cecil i februar 2022, hvor både publikum og anmeldere var balstyriske. Blandt andet DEVILUTION.DK kvitterede med ordene;

”Spilleglæden og tilstedeværelsen på scenen var indlysende og medrivende, lyd og lys lige i skabet og samspillet så skarpt og livligt, som godt og vel 20 års venskab og indøvelse muliggør. Når selve materialet, Ir, ovenikøbet er en så stærk komposition, var de eneste dyk i koncerten, de dynamiske og smukke passager, der danner kontrast til de brutale riffs og hjerteskærende melodier. Begge facetter af Orms musik kom til sine fulde ret. Der er altså bare ikke en finger at sætte”.

ORM er lige nu i studiet for at indspille deres tredje album, og er klar til på ny at bære deres mørke metal ud til publikum på de danske livescener til efteråret.


Support: Offernat
PS:
Offernat


Offernat er en ny københavnsk metal-trio dannet i starten af 2020. Efter lidt mere end et år i skyggen af en lockdown og en ikke-eksisterende livescene er bandet nu på vej med sit første udspil i form af den selvbetitlede EP ’Offernat’, der udkommer d. 11. juni 2021. EP’en er indspillet i efteråret 2020 i Black Tornado Studios i samarbejde med Simon Sonne Andersen (Orm, Taphos), der har sørget for at indfange bandets rå live-energi.

I et samarbejde mellem musikere fra vidt forskellige baggrunde, er Offernat en kreativ heksekedel, hvor soniske landskaber udforskes i en nysgerrig og eksperimenterende afsøgen, og det mest voldsomme og dissonante spilles op mod simple melodiske linjer og sørgmodige harmonier. Stilistisk trækkes der både tråde til bl.a. hardcore, black metal, progressiv metal og post metal, alt sammen i en overvejende mørk og dyster ramme.

Naturen står som et underliggende tema gennem både musik og tekst hos Offernat. Som det sted man drages mod, for at komme væk fra hverdagens kaos, som en mulighed for at finde ro og søge indad. Som billeder på sindstilstande, ildens rasen, kulden der skærer gennem sindets dybeste afkroge, nattens befriende, evige stilhed.

Men naturen er også truet i dag, og sammen med den muligheden for at finde ro. Undertrykkende og magtsyge stemmer udnytter både natur og mennesker for egen vinding. Musikken og teksterne udgør et oprør mod det, mod alle de strukturer og systemer der holder natur og mennesker nede og adskilt.

Offernat retter både sin stemme mod det indre og det ydre: udad mod verden i et desperat forsøg på at råbe de dystopiske virkeligheder vi lever i op, et aktivistisk skrig fra skyggerne af verdens mørke afkroge - men også indad mod ensomheden, isolationen, for at tage afstand fra verden for at kunne konfrontere sig selv.

I Offernat er der således et rituelt aspekt. En Offernat er tilstanden, hvor man fjerner sig fra det rent menneskelige og omfavner naturen, det primale, den altomsluttende væren og bevidsthed, som vi alle er en del af. Netop dette kan man gøre i musikken, ved at spille den, ved at opleve den. Man træder ind i et rum og giver slip - ofrer sig selv og bliver hel igen.


Support:Offernat
Genre:Metal
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

VIDEO


21 OKT THE DUBLIN LEGENDS

FRE / 20:00 / Forsalg: 360,- / Dør: 390,-

Irsk folkemusik / Dørene åbnes 19:00 / Musikhuzet

Glæd jer til en aften i selskab med musikalske legender og velkendte sange og klassikere. Whiskey in The Jar, Dirty Old Town, The Wild Rover, Seven Drunken Nights, The Rare Auld Times, Finnegan’s Wake, Molly Malone, The Monto, Hand Me Down Me Bible, The Irish Rover, Black Velvet Band og mange mange flere.

Oplev legenderne i irsk folkemusik Sean Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O’Connor, når de under navnet The Dublin Legends viderefører arven efter The Dubliners, der stoppede som band, da “Banjo” Barney McKenna desværre døde. Drengene ser meget frem til igen at møde og underholde alle deres fans overalt på kloden og vil fortsætte med at spille alle de verdensberømte klassikere, som The Dubliners er kendt for.

Sean Cannon har været medlemmer af The Dubliners i tæt på 30 år, mens Paul og Shay er nyt medlem. Samtidigt spillede banjovirtuosen Gerry O’Connor med de berømte Four Men and A Dog, og han har i øvrigt spillet med alt og alle fra Sharon Shannon til Shane MacGowan (The Pogues). Talrige sessions og albumindspilning med Barney McKenna er det også blevet til, så det var ganske naturligt, at han trådte til efter Barneys død og medvirkede til at gennemføre den igangværende turné med The Dubliners og således, på glimrende vis løfte Gerry på smukkeste vis arven efter Barney.

I 2012 fejrede The Dubliners 50 års jubilæum i musikkens tjeneste og modtog en Lifetime Achievement Award fra BBC Radio 2 Folk Awards. Denne blev fulgt op af en fuldstændig udsolgt UK turné, som kulminerede i en magisk aften i The Royal Albert Hall. Desværre døde “Banjo” Barney McKenna kort tid efter, og det var et stort slag for både fans og medlemmer af The Dubliners. Naturligvis fik det de tilbageværende medlemmer af The Dubliners til at sætte sig ned og drøfte bandets fremtid. John Sheahan besluttede, at det efter 50 år på landevejen var tid til at stå af tourbussen og slappe af for en tid.

Men under navnet The Dublin Legends har de øvrige bandmedlemmer Sean Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O’Connor besluttet sig for at videreføre den musikalske arv, som blev grundlagt af Ronnie Drew, Luke Kelly, Ciaran Bourke, Barney McKenna og John Sheahan tilbage i 1962.

“It’s too late to stop now”, sagde Barney engang. Sean, Eamon, Patsy og Gerry har taget de vise ord til sig.

Billetsalget starter mandag 28. mar. 2022 kl. 10.00.

LINE-UP:
Seán Cannon – vocals, guitar, mandola
Shay Kavanagh – vocals, guitar
Gerry O’ Connor – Irish Tenor Banjo, fiddle,
Paul Watchorn – vocals, five string banjo


Genre:Irsk folkemusik
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

28 OKT URO

FRE / 20:00 / Forsalg: 160,- / Dør: 180,-

Pop / Dørene åbnes 19:00 / Musikhuzet

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 80 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

Koncerten med URO fredag 11. marts 2022 kl. 20:00 flyttes til fredag 28. oktober 2022 kl. 20:00, da bandet ikke har nået at gøre deres debutalbum færdigt og derfor har valgt at skyde deres tour til efteråret.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den ny dato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest mandag 14. marts 2022.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside og ticketmaster.dk, får automatisk en e-mail fra Ticketmaster vedrørende mulighed for refundering af billetter.

For refundering:

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside eller ticketmaster.dk, som ønsker sine billetter refunderet, bedes kontakte Ticketmaster Servicecenter på e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk inden ovenstående tidsfrist.

Du bedes i din e-mail oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling. Er dine billetter betalt helt eller delvist med Ticketmaster gavekort eller MobilePay bedes du endvidere oplyse det reg. og kontonummer, som du ønsker beløbet overført til. Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Er dine billetter købt i Kulturbutikken eller på et andet fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, har du mulighed for inden ovenstående tidsfrist at få billetterne refunderet ved at maile en kopi af billetter til info@musikhuzet.dk med oplysninger om det reg. og kontonummer, som du ønsker beløbet overført til, eller du kan sende billetter samt bankdetaljer til:

Ticketmaster Danmark
Gammel Kongevej 60, 5. sal
1850 Frederiksberg C
att.: Kundeservice

Gebyrer (20 kr. pr. billet), tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke, jf. Ticketmasters forretningsbetingelser.

--

DEN INDERLIGE OG SPIRENDE ARTIST URO VARSLER DEBUTALBUM OG FØRSTE TURNÉ I FORÅRET 2022

Det seneste års tid har URO formået at bryde igennem med sin ærlige og sjælfulde popmusik. Med fem udsolgte koncerter i København på et halvt år og en række stærke radiosingler er URO klar til et endnu vildere 2022, hvor han både udgiver debutalbum og tager på sin første turné rundt i Danmark.


’Det seneste år har været fuldstændig overvældende. At opleve mennesker synge højt med på mine sange, når vi spiller live, er den vildeste oplevelse. Jeg glæder mig derfor til at præsentere ny musik næste år for jer alle, hvor vi skal rundt i hele landet. Vi skal græde, grine, danse og tænke sammen. Det bliver så stort!’ udtaler URO, som borgerligt går under navnet Jeppe Kronback.

I 2020 kickstartede sanger og sangskriver URO karrieren med singlerne ’Slåbrok’ og ’Mand På En Nat’, der gjorde det klart, hvor dygtig en historiefortæller han er.

Efterfølgende udkom debut EP’en ’I storslået kinddans, med livet som indsats’, hvor P3’s Uundgåelige singlen ’Når Jeg Blir Til Jord’ var at finde på, som har streamet over 2,5 million gange. GAFFA skrev følgende om URO sidste år:

’’I storslået kinddans, med livet som indsats’, kan ikke rigtig sammenlignes med at lytte til nogen anden dansk artist på de danske playlister…’

URO har arbejdet på ny musik i år, som munder sig ud i et debutalbum i 2022. I forbindelse med det kommende album tager URO – sammen med sit band – rundt i landet på sin første turné, hvor de bl.a. besøger Rønne, Gladsaxe, Sønderborg, Aarhus, Esbjerg, Vejle, Kolding, Skanderborg og København i marts og april 2022.

I november udgav URO den følsomme og melankolske single ’Sov Sødt’, som er første single fra det kommende debutalbum.


Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert. Unge under 26 år kan købe billet for 90 kr. i forsalg.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

VIDEO


29 OKT SMUKKE MØLLER - GASOLIN & KIM LARSEN

LØR / 20:00 / Forsalg: 225,- / Dør: 250,-

Pop / Dørene åbnes 19:00 / Musikhuzet

Smukke møller lægger selvfølgelig vejen omkring Bornholm i år også. Vi kan ikke lade være!

Så spænd jer fast i tidsmaskinen endnu en gang. Kom og syng med på alle sangene fra Gasolin’ og Kim Larsens folkelige og lune univers.


Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

05 NOV RASMUS WALTER MED BAND

LØR / 20:00 / Forsalg: 270,- / Dør: 290,-

Pop / Dørene åbnes 19:00 / Musikhuzet

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 135 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

Rasmus Walter kunne i 2021 se tilbage på 20 år, som musiker på landevejen med først Grand Avenue og nu en succesfuld solokarriere, hvilket også bliver markeret i efteråret 2022 - de bedste sange fra en lang karriere, og en forsmag på de næste tyve år.

En 20 år karriere, der har budt på stor kommerciel succes, masser af hits og et væld af koncerter, hvor Rasmus Walters evne til indlevelse og nærvær altid har spillet en central rolle live.

Rasmus Walter har haft massivt airplay på landets radiostationer fra starten da debuten med ”Dybt Vand” slog igennem, og senere med singler som ”Endeløst”, ”Verden I Stå”, ”Lost In The Moment” m. Fl. Rasmus har også lavet musik med flere kollegaer i branchen, og seneste aftryk er singlen ”Gaderne Er Tomme” med norske Thomas Dybdahl.

Til efteråret går Rasmus og bandvennerne på scenen med et nyt show, nye og gamle sange, og de glæder sig mere end noget andet, fortæller Rasmus.


Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

VIDEO


11 NOV CLARA BRYLD - I SVANEKE

FRE / 19:30 / Forsalg: 100,- / Dør: 120,-

Alternative/indie / Dørene åbnes 18:45 / Svanekegaarden, Skippergade 6, 3740 Svaneke

Eventyrlig artpop fra dansk sangfugl

Clara Bryld byder med sin musik velkommen til et drømmende og finurligt musikalsk univers. Med sin sfæriske stemme og notesbogen fuld af historier fra livet forfører og fortryller sangfuglen Clara Bryld lytteren med musikken fra sine tre soloalbum ”On your wall” (2010), ”Time turbulence” (2016) og ”Poems of a Decade” (2022).

Denne aften på Svanekegaarden skal vi høre Clara Bryld stå helt og aldeles på egne ben, når hun giver en af sine solokoncerter. Hendes stærke stemme vil således kun blive akkompagneret af hendes eget klaverspil – et format, der sætter skrøbeligheden og sårbarheden i Claras musikalske udtryk på første række.

En kunstners personlige musikhjerte
Clara Bryld er primært sanger, pianist og sangskriver. Live i koncert udtrykker hun sig igennem genrerne singer/songwriting, soul, pop, jazz og til tider cabaret og på den måde får hun tryllet værker frem fra et andet univers. Claras univers. Vokalerne er gennemarbejdede og harmonisk eksperimenterende - og flettes naturligt sammen med luftige og legende musikalske arrangementer. Teksterne udspringer af egne erfaringer, tanker, frustrationer og drømme i en dagbogsagtig form. Samlet viser musikken en kunstners personlige musikhjerte, serveret som helt særegen og eventyrlig artpop med klassiske undertoner.

Velopdragen vs. Street
Clara Bryld er klassisk opdraget og kommer ud af en familie fra den intellektuelle elite. Hendes mormor var kunstmaler og morfaren klassisk pianist og organist på Herlufsholm. Familien indbefatter også socialrådgiver og radiovært Tine Bryld, der i en periode var gift med Clara Brylds far. Clara Bryld er barn af en latin- og oldlærer og en anerkendt professor i historie og det var de gammeldags dyder, der herskede. Man måtte f.eks. ikke bande i barndomshjemmet på Frederiksberg Allé. ”Jeg har aldrig været Street og bliver det heller aldrig”, fortæller hun og fortsætter: ”Jeg kan ikke løbe fra, at det lydbillede jeg har inde i hovedet, stammer fra den klassiske musik.”

Naturen som inspiration
Clara Bryld har skrevet digte siden hun var barn. Naturen og relationer, samt relationer til naturen er hendes helt store inspirationskilde. Hun anvender ofte metaforer for fysiske oplevelser, som i den countryinspirerede ”Norway”, der beskriver det smukke, om end barske norske landskab som metafor for kærlighedens glæde vs. smerte, storhed og fald. Eller i ”Salt Water Dance”, hvor det stikkende dog rensende saltvand bliver en metafor for et sammensat forhold til en søster. I sin helhed er hendes aktuelle album ”Poems of a decade” (2022) et klassisk ”coming of age” album, som spinder en rød tråd omkring det at blive voksen og forholde sig til livets udfordringer, udvikling og drømme. Et tema som bl.a. også sangene ”The Past”, ”Emily” og ”Eftertanke” kredser om.

Kort om Clara Bryld:
Clara Bryld er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og har været en aktiv medspiller på den danske musikscene siden 2003. Clara Bryld har tidligere udgivet to soloalbums ”Time Turbulence” 2016 og ”On Your Wall” 2010. Begge høstede store roser og sidstnævnte en Danish Jazz Music Award nomination og en særlig præmiering fra Statens Kunstfond på 75.000 kr. Clara Bryld har turneret i lande som Vietnam, Argentina, USA, Norge og Tyskland og arbejdet med store navne som Efterklang (DK), Django Bates (UK), Henry Grimes (US) og mange flere.

Foto kredit: Thomas Bo Pedersen.

Arrangør: Arrangeret i samarbejde med Svanekegaarden.


Genre:Alternative/indie
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 18:45
Sted:Svanekegaarden, Skippergade 6, 3740 Svaneke
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Svanekegaarden.

VIDEO


13 NOV NIELS JØRGEN STEENS MONDAY NIGHT QUINTET

SØN / 15:00 / Forsalg: 150,- / Dør: 175,-

Jazz / Dørene åbnes 14:00 / Raschs Pakhuz

Niels Jørgen Steen’s Monday Night Quintet

Niels Jørgen Steen er intet mindre end en legende i jazzen. Han har spillet med musikere som Ben Webster, Dexter Gordon og Eddie ”Lockjaw” Davis, for at nævne nogle få, og han har turneret med Count Basies big band og spillet Count Basies plads ved klaveret.

Niels Jørgen Steen har været kapelmester for en lang række orkestre gennem tiden som ”DR big band”, ”The A-Team” og ”Sax Maniacs”, ligesom han har skrevet og arrangeret musik til film- og TV-produktioner.

Siden 1999 har Niels Jørgen Steen desuden stået i spidsen for Monday Night Big Band, som hver mandag har spillet på Paradise Jazz i København.

Monday Night Quintet er med musikere, der alle spiller eller har spillet med big bandet om mandagen, og som nu mødes under Niels Jørgen Steens kyndige ledelse for at spille nogle af numrene fra big bandet i dette mere åbne kvintet-format, hvor alt kan ske.

Velkommen til en herlig eftermiddag med noget af det bedste og uforfalskede JAZZ!


Niels Jørgen Steen: Piano
Vincent Nilsson: Basun
Jan Harbeck: Tenorsax
Ole Skipper Moesgaard: Bas
Niclas Bardeleben: Trommer


Genre:Jazz
Bemærk: Unummererede siddepladser. Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 100 eller kr. 125 i indgangen.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

18 NOV KASPER BUCH & BAND

FRE / 21:00 / Forsalg: 120,- / Dør: 150,-

Folk / Dørene åbnes 20:00 / Raschs Pakhuz

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 60 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

Sanger- og sangskriver Kasper Buch er allerede blevet budt op på de ind- og udenlandske scener, det overrasker ikke de fleste at Tønder festival har haft stor indflydelse på Kaspers opvækst, da han selv stammer fra Tønder.

Kasper Buch står bag hele 6 single udgivelser, 1 fuldlængde album, samt single udgivelsen ’Point This Ship’, som gik i rotation på den landsdækkende radiokanal DR P4 Play på Danmarks Radio.

En del omtale i aviser, TV2 Syd, DR P4, DR P5, Globus Guld, det tidligere Radio 24/7, Radio LOUD samt to legat modtagelser, har banet meget af vejen for at gøre Kasper Buch til et veletableret navn på den danske musikscene den dag idag.

Kasper Buch har af flere omgange ligget nr. 1 på diverse playlister på mange af landets radiostationer, med bl.a udtalelser fra nogle af landets førende radioværter.

Alex Nyborg Madsen fra DR P5:
“Kasper Buch - ikke helt uden evner”.

DR P4 Syd: “‘Point This Ship’ - dejligt nummer!”

Spil Dansk: “Tag med Kasper Buch, det er ærligt og inderligt fængende på en nærværende måde”

Andrew Jensen fra DR P4 Play:
“Ny dansk sangskriver på vej frem”

Radio LOUD: “Dejligt iørefaldende musik”.

LOFTSkammer anmelder:
“Et stærkt og samtidigt fragilt, inderligt vokaludtryk, der skaber et interessant spændingsfelt i den meget melodiøse komposition”

Med lidt over 300 koncerter fordelt i hele landet, er Kasper Buch idag et velkendt navn på den danske musikscene. Kasper har blandt andet spillet på Færøerne samt Tyskland.

I 2019 modtog Kasper Buch, “Noldes Nabo’s” musiklegat for sin musikalske præstation. I 2021 modtog Kasper Buch ‘Peter Schmidt Legatet’ som vinder af 9 deltagende sangskrivere.

Kasper har blandt andet spillet support for Mathilde Falch (DK), Sylvester Larsen (DK), Signe Svendsen (DK), På Slaget 12 (DK) og Anthony da Costa (USA).


Genre:Folk
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

VIDEO


19 NOV CAROLINE HENDERSON - I RØNNE KIRKE

LØR / 16:00 / Forsalg: 345,- / Dør: 345,-

Julekoncert / Dørene åbnes 15:00 / Sct. Nicolai Kirke, Kirkepladsen 20, Rønne

CAROLINE HENDERSON ER KLAR MED SINE TRADITIONSRIGE JULEKONCERTER FOR TRETTENDE ÅR I TRÆK

Publikum kan glæde sig til et kærligt genhør i fantastiske rammer med Caroline Henderson, der sammen med pianist Nikolaj Hess og guitaristen Gustaf Ljunggren spiller deres populære julekoncerter. Her kan tilskuere forvente en stemningsfuld koncert med sange fra ind- og udland, danske og skandinaviske juleklassikere og som altid lidt nye overraskelser på sætlisten til en varm koncert i vintersolhvervstid. Den særlige stemning af nærhed og vedkommenhed er dét, der gør julekoncerterne helt specielle for både Caroline Henderson og publikum – hun udtaler:

’Som altid ser jeg usigeligt frem til mine julekoncerter. Kirkerummet er efter min mening et rum helt fritaget fra samtidens stress. Der er højt til loftet i mere end én forstand og rummet indgiver en sjælden ro – et perfekt scenarie for hjerternes fest.’

Caroline Henderson er vokset op i både Stockholm, New York, Philadelphia og Paris. CV’et byder på alt lige fra sanger, skuespiller på både teaterscenen og i Tv-serier både i ind- og udland. Derudover har hun turnéet landet rundt mange gange gennem sin lange, glorværdige karriere. Senest har Henderson haft en gennemgående rolle i ’Vikings Valhalla’ på Netflix, som udspringer af den verdenskendte Tv-serie ’Vikings’, og ligger nr. 1 i verden på den kendte streamingtjeneste. Musikken har dog altid været en bærende kraft gennem Caroline Henderson karriere, og netop julekoncerterne er der noget helt specielt ved:

’Mine årlige julekoncerter er blevet en kærkommen vane i mit liv – og til min store glæde også for mit publikum. Det startede som et ønske om at genskabe min egen barndoms jul, hvor jeg sammen med mine bedsteforældre altid var til julekoncert i Svenska Kyrkan i Paris. Nu har mit publikum og jeg sammen skabt en ny tradition i de mange danske kirker lander over, hvilket jeg glæder mig til hver eneste år!’

For tusindvis af danskere er Caroline Henderson julekoncerter en tradition landet over. Til november og december kan publikum og fans atter opleve Henderson og hendes musikalske følgesvende, Nikolaj Hess og Gustaf Ljunggren. Her besøger de 14 kirker landet over.

Koncerter
Lø. 19/11 kl. 16:00 – Rønne, Rønne Kirke
Sø. 20/11 kl. 15:00 – Odense, Ansgars Kirke
Ma. 21/11 kl. 20:00 – Holstebro, Holstebro Kirke
Ti. 22/11 kl. 20:00 – Silkeborg, Mariehøj Kirke
Sø. 27/11 kl. 16:00 & 19:00 – København NV, Grundtvigs Kirke
On. 30/11 kl. 20:00 – Aalborg, Ansgars Kirken
Lø. 3/12 kl. 15:00 – Helsingør, Sct. Mariæ Kirke
Ti. 6/12 kl. 17:00 & 20:00 – København V, Eliaskirken
To. 8/12 kl. 20:00 – Charlottenlund, Messiaskirken
Lø. 10/12 kl. 15:00 & 18:00 – Aarhus, Sct. Pauls Kirke
Sø. 11/12 kl. 15:00 & 18:00 – København, Christians Kirke
Ti. 13/12 kl. 20:00 – Roskilde, Trekroner Kirke
Lø. 17/12 kl. 15:00 – Køge, Boholte Kirke
On. 21/12 kl. 17:00 & 20:00 – København Ø, Sankt Jakobs Kirke

Arrangør: Lions Club Rønne.


Genre:Julekoncert
Dørene åbnes:Kl. 15:00
Sted:Sct. Nicolai Kirke, Kirkepladsen 20, Rønne
Arrangør:Lions Club Rønne.

VIDEO


26 NOV HIT MED 80´ERNE

LØR / 21:00 / Forsalg: 250,- / Dør: 275,-

Pop / Dørene åbnes 20:00 / Musikhuzet

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 125 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

30 års jubilæumskoncert

I 30 år har Hit med 80'erne været Danmarks mest populære 80'er-band. Orkestret tager den danske sangskat fra det pastelfarvede årti under kærlig behandling. Forvent for eksempel Tøsedrengene, Dodo & The Dodo’s, Gnags, Rocazino, RayDeeOhh, News, TV2, Danseorkestret – fortsæt selv listen. Den er lang, for vi taler om danskrockens guldalder.

De udsolgte koncerter bliver flere og flere, som årene går. Billetterne sælges hurtigere og hurtigere. Det er som om, 80'erne og sangene fra det dramatiske årti er fuldstændig uopslidelige. Mens Danmark skrålede "Indianer", "Jeg Elsker Dig" og "Afrika", rasede Den Kolde Krig uden for døren. Frygten for atomkrig var massiv, vi blev bevidste om miljøtruslerne og den danske økonomi måtte hales i sikkerhed fra det, en politiker havde kaldt for afgrundens rand. Til sidst faldt Berlin-Muren, og hele verden blev en anden.

Men sangene. De står endnu. Numrene fra Schlüters og Elkjærs årti er mere populære end nogensinde før, her mere end 30 år efter. Måske blev de bare mejslet fast i vores allesammens erindring af de omvæltninger, årtiet bød på. Hit med 80’erne spiller alle de sange, der betød så meget for så mange. Dengang. Og stadig gør det i dag. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt. Flere af dem har fra tid til anden været med på scenen hos Hit med 80’erne. Men orkestret kan først og fremmest selv.

Der er så mange fællessange, der skal synges!

- Vi ses i Musikhuzet.

Hit med 80’erne er: Annette Søgaard, vokal / kor. Ole Hansen, vokal / kor / akk. guitar. Marianne Lewandowski, kor / vokal / percussion. Brian Bannerholt, guitar. Steffen Hansen, keyboards. Jakob Pagaard, bas / kor. Kurt Nielsen, trommer


Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert. Unge under 26 år kan købe billet i forsalg for 125,- kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

WEBSITE

VIDEO


10 DEC SPECIALKLASSEN - INTET AFTALT

LØR / 19:30 / Forsalg: 345,- / Dør: 345,-

Comedy / Dørene åbnes 18:30 / Musikhuzet

Trioen ’Specialklassen’ lancerer 2022-turné for deres nye comedyshow

I 2022 bliver det igen muligt at opleve den musikalske comedy trio bestående af Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup, der er kendt som gruppen ’Specialklassen’, når de skal på landsdækkende turné med deres nye comedyshow Intet Aftalt. Billetsalget for comedyshowet starter i dag og har premiere den 29. september 2022 på Bremen Teater i København.

Publikum ved ikke, hvad der venter dem – og ikke to shows er ens – men én ting er sikkert: Når ’Specialklassen’ rammer landets byer med deres 2022-tour og showet Intet Aftalt, bliver det stærkt underholdende. Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup danner tilsammen trioen, der på elegant og legende vis inddrager publikum i sine shows, og som siden 2008 har improviseret sig igennem tv-optrædener, radio og musicals. Ud fra stikord og forslag fra salen leverer gruppen et nyt og unikt comedyshow hver aften, som er samtidsaktuelt og en klasse for sig selv.

”Det er vores oplevelse, at publikum elsker at få lov til at have en finger med i spillet, og det vil der bestemt ikke blive mindre af i 2022! Rammerne er fastsat, men indholdet er unikt hver eneste aften,” fortæller Kasper Le Fevre.

En klasse for sig
Siden ’Specialklassen’ opstod for over 12 år siden, er det ikke kun på scenen, de har haft succes. I 2012 havde gruppen premiere på deres egen impro-comedyserie på DR2, Hotel Zimmerfrei, som i 2014 vandt prisen for ”Bedste Comedy-format” i Cannes.
I 2020 fik ’Specialklassen’ sit eget radioprogram på Radio4, Tryghedssamfundet, der hver uge giver lytterne en satirisk pause fra ordentlighed og moralsk forventning med aktuelle emner og tendenser samt besøg fra deres velkendte sketches – blandt andre René & Mor og Palle fra Kalundborg.
Specialklassen har tidligere turneret med Eftersidning (2014-2016), Skud fra hoften (2017) med Per Vers og i 2018 skabte de Impro Comedy Musical Show i samarbejde med Den Lalleglade Brigade.

”Det er trioens styrke, at den kan omdanne snart sagt, hvad som helst til sketch og sang,” Fyens Stiftstidende

”Genren lever i bedste velgående i dette superprofessionelle og meget lidt pastelfarvede show, hvor det ikke er tilfældigt, at det tilfældige i momenter bliver genial humor,” ISCENE

”De kan deres kram. De er hurtige, skarpe, charmerende, og så tilføjer de genren en ekstra dimension ved at kunne synge rigtigt godt. Ovenikøbet i flerstemmige vokalharmonier - hvor svært er det lige, når ideer, tekst og melodi opstår på stedet som improvisation?” Morten Buckhøj

FAKTA om Specialklassen
Arrangør: CSB Island Entertainment
Medvirkende: Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup

CV
Kasper Gattrup:
Kasper Gattrup er komiker, sanger, revyspiller og uddannet skuespiller fra Skandinavisk Teaterskole (2003). Udover at have optrådt på et utal af danske teatre i større eller mindre roller, har Kasper turneret hele landet rundt med sin soloforestilling om Preben Uglebjerg.
Siden 2012 har Kasper lavet sommerrevy og vandt i 2015 ”Årets Talent” i Charlies Revygalla. Derudover har Kasper landet to nomineringer til ”Årets Revyskuespiller” – også kendt som ”Årets Dirch.” Igennem årene har Gattrup lavet stand-up, ageret som konferencier og entertainer – bl.a. på Midtfyns Festival, Samsø Festival og Roskilde Festival. Gattrup har også medvirket i en del tv-serier og film herunder i spillefilmen Lille Sommerfugl (2020) af Søren Kragh Jacobsen, hvor Gattrup også var med på filmens musikside samt i tv-serierne Store Lars (2020), Limboland (2021) og Fars Drenge (2021).

Kasper Le Fevre
Kasper Le Fevre er komiker, skuespiller og uddannet fra Det Danske Musicalakademi. (2000-2003). Kasper spillede med i Rossen og Rønnows internationale produktion af Les Misérables (2003) og som Sonny i Vejle Musikteater og Århus Musikhus’ opsætning af Grease, der indbragte ham en Reumert Talentpris i 2005. Derudover har han på Fredericia Teater bl.a. medvirket i Rent (2005), West Side Story (2006), Annie (2006) og Spillemand på en tagryg (2007) samt i uropførelsen af musicalen Steam (2008), der bl.a. spillede på George Square Theatre i Edinburgh. Kasper har også forfattet tekster til følgende revyer og shows: Sønderborg Sommerrevy (2010), TamTam (2015-16), Kerteminde Revyen (2016-18), Dragsholm Revyen (2016), Hjørring Revy (2016-19), Linje 3’s Juleshow (2019), Året Der Gak (2019) samt ageret hovedforfatter og instruktør på City Singlers show i 2017 og 2019. Le Fevre modtog i 2019 til Revyernes Revy ”Årets Talentpris” for sin medvirken i Hjørring Revyen.

Rasmus Søndergaard:
Rasmus er komiker, skuespiller, dramatiker og instruktør. Han har arbejdet på Dacapo Teatret (2007-2010) tilmed som kunstnerisk leder af Teater Fabrikken (2005-2007). Søndergaard har gennem tiden haft forskellige roller i blandt andet Hair (2002), Jesus Christ Superstar (2003), The Full Monty (2005) m.fl. Han har leveret tekster til flere af landets revyer blandt andre Dragør Revyen (2013-14), Hjørring Revyen (2019), Nykøbing Falster (2019), Sønderborg Revyen (2021), Odense Revy (2021) samt forfattet Linje 3’s Juleshow (2017-19), Giver det mening – ifølge Torben Chris (2016-2017), Året Der Gak (2020) og instrueret City Singlernes show Gammel vin på nye tasker (2019) og Esbjerg Revy (2021).
I 2022 får Søndergaard debut som revyspiller med Sønderborgs Sommerrevy.

Arrangør: CSB Island Entertainment


Genre:Comedy
Dørene åbnes:Kl. 18:30
Sted:Musikhuzet
Arrangør:CSB Island Entertainment

21 JAN IRIS GOLD

LØR / 20:00 / Forsalg: 240,- / Dør: 270,-

Pop / Dørene åbnes 19:00 / Musikhuzet

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 120 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

Iris Gold inviterer ind i sin verden af ”hippie hop” – en farverig og smitsom sammensmeltning af retro hiphop, soul og power pop med et generøst drys af flower power.

Iris Gold, der oprindeligt er fra London og opvokset i København, har levet et nomadisk liv omgivet af fritænkere og vokset op i hippiesamfund og besatte bygninger, elementer der har gjort hende til den unikke og karismatiske artist hun er i dag.

Med West Coast-melodier som baggrund er Iris Gold siden blevet ved med at udvide sin musikalske horisont, efter at være blevet forelsket i klassiske hiphop acts som Pete Rock, Beastie Boys og De La Soul.

Og hun har formået at sammenflette alle disse inspirationskilder i sin egen musik - en blanding, der ifølge den britiske avis The Guardian bedst kan beskrives som:

“Deliciously summery and laid-back at a time when most pop seems to want to make you have a heart attack.”


Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

VIDEO